tallipaikkaa tarjolla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja yykoo, 22.8.2014.

 1. yykoo

  yykoo 1st gear

  Kasarminmäen tallilla vapaata tilaa. Siisti lämmin talli. Sisällä ei saa tehdä tuli tai maalaus töitä. Tilavat paikat.On meillä sterot televisio mikroaaltouuni ja videonauhuri... vuokra sisältää yhteistyökalujen käytön , lämmön, veden ja sähköt. Vuokra paikasta riippuen 100-130. Vuoden sopimus alkuun sitten toistaiseksi voimassa sen jälkeen. Myös talvipaikkoja autoille ja pyörille sopimuksen mukaan eli käytäväpaikka jolloin pitää olla aina siirrettävissä. Soita 04nolnol867727
   
 2. Karva

  Karva Gearhead

  Tykkimäellä aidattu hiekka piha (vähän alle hehtaari), lukittavat portit + SECURITAS valvonta ja kulunvalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Tehontie 26 !!

  Alueelle voi varastoida, autoja, rakennustarvikkeita, kontteja tai mitä haluaa + 400 m2 lämmintä halli ja tsto tilaa.

  Ovet 3 x 3 m ja sisäkorkeus 3,5 m. Max liittymä 3x65 A, voi pyörittää vähän isompiakin koneita, Kouvolan veden liittymät ja piha-alueella pintavesiverkot, pysyy piha-alue kuivana. Oma öljy/monipolt. kattila, rakennuksessa tuplaeristys.

  Rakennus on luokiteltu teollisuustuotantolaitokseksi, eli saa hitsata, maalata ja rakentaa mitä ikinä keksii. Tänne voi tehdä omat asuintilat, vaikka uima-altaan ja tallibaarin jne. !!

  Kerää porukka ja perusta kerhotila, talli, tai hippikommuuni. Saatte tehdä suljetulla alueella mitä ikuna lystää, keskellä Kouvolaa tykkimäen moottoriradan vieressä. !!

  Tehontie 26 vapautuu mahdollisesti tammikuussa, tai sopimuksen mukaan keväällä 2017, vuokra ja kustannukset riippuu siitä mitä haluatte vuokrata, koko paikan, osan lämmintä tilaa vai varastotilaa piha-aluelta. ??

  Soita ja kysy o4o 822 15o8

  ( Toistaiseksi kohde menee vuokralle 2017 - ei myydä. )
   
 3. Riccardo

  Riccardo 1st gear

  Vuokraan lämmintä hallitilaa Kotkassa, kuiva ilma ja ilmankierrolla varustettu.

  Omat autoni ovat myös samoissa tiloissa. Vartioitu, lukittu, turvallinen paikka, ei pelkoa ilkivallasta. Vakuutettu tila, yritykseni yhteydessä.

  Vielä olisi tilaa muutamille autoille ja moottoripyörille. Nyt paikkamaksu syksy 2018 - toukokuu 2019 autoille 350 euroa, moottoripyörille 130 euroa. Hinta siis koko kaudelta. Pidempiaikainen säilytyskin onnistuu, sopimuksen mukaan.

  Voit tuoda auton/pyörän syksyllä myös kauempaakin, vieressä on pesupaikka painepesureineen eli puhtaana säilytykseen jos kurakelit yllättävät.

  Lisätiedot: O4O 511 O737 tai kai(piste)rikkola(at)gmail(piste)com

  Ystävällisin terveisin,

  Kai
   

Kerro tästä muillekin!