Tallitalkoot la 19.9. JA su 20.9.2009 n. klo 12

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 17.8.2009.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Tallilla järjestetään viikkoa ennen päättäjäisiä eli lauantaina 19. syyskuuta
    JA sunnuntaina alkaen kello 12:00 siivous- ja järjestelytalkoot. Paikalle on tilattu kuormalava, jonne laitetaan kaikki ylimääräiseltä vaikuttava romu, joten jos sinulla on jotain säilytettävää tavaraa tallilla, tule paikalle talkoisiin tai merkkaa näkyvällä tavalla säilytettävät tavarasi.

    Talkoolaisille tarjolla purtavaa, kahvia ja pullaa. Kaikki kynnelle kykenevät paikalle, laitetaan talli talvikuntoon ja järjestetään tiloja toimivammaksi. Kaikkien työpanos on tarpeen!

    Tallille otetaan vastaan ehjiä sohvia, tuoleja, jakkaroita ja säilytyskalusteita, mutta soita ennakkoon (O.S.H.A. ry / 045-1207721), niin kartoitamme kalustetilannetta.
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Uppista.

    Tallille tulee uudet istumapenkit, puretusta linja-autosta. Portaat tehdään uudelle paikalle ja turvallisemmiksi. Yleistä siivousta, roskien keräystä ja maalaushommia olisi siis tarjolla.

    Kaikki jäsenet, kädet ja jalat paikalle!
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Suunnitelmiin siis pieni muutos ja lisäys:

    Tallin siivoustalkoot ovat kaksipäiväiset eli lauantaina JA LISÄKSI SUNNUNTAINA:

    - Lauantaina lähinnä paikkojen siivousta, järjestelyä, bussipenkeistä istuinryhmien nikkarointia ja romun siirtelyä vaihtolavalle. Ehkä seinien maalausta.

    - Sunnuntaina tehdään uudet turvallisemmat ja paremmat portaat parvelle. Mahdollisesti maalaushommiakin. Aloitetaan viimeistään klo 12 aikoihin, ehkä aikaisemminkin.


    Talkoolaisille tarjolla ainakin kahvia ja pullaa, mahdollisuuksien mukaan muutakin purtavaa.

    Tallille otetaan vastaan lahjoituksena vielä lähinnä tuoleja, jakkaroita ja säilytyskalusteita.
     
  4. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Talkoot pidetty, melko pienellä "vakioporukalla", mutta toivottavasti talli on nyt siinä kunnossa että passaa päättäjäisiä viettää: ensi lauantaina 26.9.2009 päättäjäiscruisingin kokoontuminen klo 19 Limingantullin Prisman -alueelle.
     

Kerro tästä muillekin!