Talvi tulee mitä teet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pasi Hovila, 7.10.2003.

  1. Pasi Hovila

    Pasi Hovila 1st gear

    Eli mitäpä teette autoillenne talven aikana?
    Minkä näköisiä rasseja nähdään ensi kesänä kadulla?
     
  2. wolfman

    wolfman Gearhead

    Laitan talvirenkaat alle ja jatkan ajelua :cool: ens kesäksi toivottavasti jo ihan oikee auto eli mopar, ja mielellään b-koppanen.
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Sama täällä, nakit c-bodyn alle ja luistelmaan.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mä en vaihda edes renkaita, samoilla General Grabbereilla jatketaan ja odotellaan vaan et tulis oikein isoja kinoksia :razz:
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Yritetään sovittaa kone Toyotan nokalle. Saa nähdä mihin suuntaan lähtee.
     
  6. Pasi Hovila

    Pasi Hovila 1st gear

    Mulla on välähdellyt mielessä vakio konepelti ja ahdin Mercuryssä...ja tietenkin sohvapenkki ja rattikarahka!No kattoo sitten jos löytyis ahdin jostain. :grin:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tostahan tulee talveks oikein veikeä jäärata-auto :lol:
     
  8. petro_din

    petro_din Gearhead

    tarkotus ois hitsailla dartin lattia siihen kuntoon että kärsii huoleti olut pulloa painavempaa siihen laskea, sitten ettiä kuskin oveen peili(saa tarjota josson 73 dartin ovikouruun käypä, ei tarvii olla se vaijeri malli) ja juu, käydä vähän tuota sähköpuoltakin läpi, jos jaksaa, joutaa ja uskaltaa mennä työntämään sormensa...

    kevääseen mennessä auto ois siis tarkotus saada siihen kuntoon että menee katsastuksesta läpi ja voi huoleti ajella kesällä :smile:
     
  9. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Tarkotus ois vaihtaa vielä ennen lumia toi dartti talviautoon ja jatkaa matkaa korkeammalla istuen!
     
  10. Jupe

    Jupe Gearhead

    Tarkoitus olisi saada uusi kone nippuun, nokalle ja suunnilleen säätöihin. Tosin samaan syssyyn tarttee varmaan vaihtaa laatikkokin. Sen lisäksi tarttis perehtyä vähän sisustuksen entraamiseen. Tai sitten jos maalauttaisi jo nyt tänä talvena... :???:

    niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa..
     
  11. kiesi

    kiesi 1st gear

    No tässä olis kaksi vaihtoehtoa, joko ostaa firebirdiin talvirenkaat tai sitten ostaa niillä rahoilla talviauto :grin:

    Tosin tuollaiset 215/50(tai 60)/r15 renkaat tuntuu olevan ihmeellisen harvinaisia. Tässä iltasella veppiä selatessa ei oo tullut vielä yhtään tuollaista vastaan. Mitähän nuo maksaa?
     
  12. WSE

    WSE 1st gear

    Ei kun talvirenkaat Capricen alle ja ajo jatkuu! Mutta harraste fordit menee työn alle talliin...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: WSE 2003-10-07 21:50 ]</font>
     
  13. jirka

    jirka 1st gear

    ilmajouset jokanurkkaan vaikka väkisin ja takapaksin sisustus jo vihdoin viimein ja niin voiskai sen kartaaninki pikkuhiljaa laittaa kohilleen ettei putois taas ens suvena forssassa kaikkien nähen!
     
  14. FlyingFinn

    FlyingFinn 1st gear

    Ylivaihdelaatikko ja uusi sisusta pitäisi ainakin laittaa. Kattoo nyt mitä muuta hajoo kun lähtee räpeltää...

    Lisäksi pitäisi hankkia talvijenkki, joku Camaro/Firebird pick-up voisi olla kiva...

    T: Arto
     
  15. 63impala

    63impala 1st gear

    Impala talviunille, mamma jatkaa ajeluaan -95 Capricella ja minä juuri maalatulla ja fixatulla -75 Coupe Malibulla. Eli meidän perheessä pikkulohkot laulaa ympäri vuoden.
     
  16. Crown57

    Crown57 Gearhead

    1939 Dodgen peltitöiden viimeistelyä(hieman hiekkapuhallusta) jarrut ja vesipumpun vaihto, sekä pikku sähköhommaa. Eiköhän siitä saada hyvännäköinen patinoitunut 30-lukunen kadulle kesäksi.. . Täytynee varmaan kuitenkin käyttää noi 50-luvulta peräsin olevat rättirenkaat, kun pintaakin taitaa olla ja ilmaakin pitävät :wink:
     
  17. KST2

    KST2 3rd gear

    Uusi pakoputki pitäis tehdä ja Starttimoottori vaihtaa ehjään. Takakopan siistiminen ja muuta pientä hienosäätöä.. tavoite olis saada Huhtikuussa katsastettua.
     
  18. Muki

    Muki Gearhead

    F-150 Fordillac sellaiseen kuntoon että runko on puhallettu, maalattu ja koottu uusilla pyöräntuennan / jarrujen osilla, motti ja aski / uusi kardaani istuu paikallaan ja polttoaine- ja jarruputket on vedetty ja pakoputkisto on tehty ja taka-akseli kans huollettu ja renkaissa ilmaa. Siis teoriassa ajokelpoinen viimeistelty runko pyörillä. Katotaan nyt sitten keväällä missä ollaan. Motti ja kori+sähköt ja paljon muutakin jää joka tapauksessa seuraavalle budjettivuodelle, eli ei sillä ajeta metriäkään ainakaan vuonna 2004.

    Farmeihin talvirenkaat ja kovaa ajoa.
     
  19. Jake

    Jake Gearhead

    Coronettiin pitäisi laittaa isolohko turbolla ja uusi laatikko. Jarrut pitäisi vaihtaa koneen vaatimiin ja pääsylinteri vaihtaa. Alustaan olis tarkotus vaihtaa kaikki puslat. Perä pitäisi rempata ja laittaa lukko. Sähköistä pitais karsia kaikki viritykset pois ja mankkakin pitäis asentaa.
    Eli hommaa riittää,pitää katsoa, mitä saa tehtyä, tarkoitus olis kuitenkin päästä ens kesänä ajelemaan...
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    lähiaikana pitäisi saada farmiin orggis kaasari ja siihen masterkit, sitten sen asennusta... sitten turhempia on taustapeilin liimaus tuulilasiin, takasivuikkunoiden listojen kiinnitys, kuskin penkin korjaus, apukuskin peilin vaihto...
    maasturiin tars asentaa rättikatto kokonaan paikalleen mutta kun olen niin saamaton...
    jakolaatikon öljyt on hankittu, ei tars ku vaihtaa. ai niin ja se nokkamerkki pitäisi poraa kohdilleen.
    nimimerkkiautoon pitäisi vaihtaa saranat, ja hitsata ovien alareunoihin paikkaa. kuskin penkin revennyt istuinosa tars korjauttaa. mutta niin on pitänyt jo pitkän aikaa. nopeusmittaristo pitäisi irrottaa varaosamittaristosta ja putsata ja laittaa nykyisen rikkinäisen tilalle.

    mutta kun on vain yksi elämä-
     

Kerro tästä muillekin!