Talvi tulee mitä teet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pasi Hovila, 7.10.2003.

  1. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Jos vaikka muokkais tota rungon takaosaa niin että saisi takapuskurin lähemmäksi tonttia... :wink:
     
  2. harri60

    harri60 Gearhead

    Uudet nastarenkaat alle ja Pontiacilla mukavaa ajelua (ellei tule myydyksi)

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: harri60 2003-10-13 16:32 ]</font>
     
  3. Selli

    Selli Gearhead

    Heh,kaikkee sitä aina "pitäs" tehdä.Camaron konepellistä scooppi pois ja reikä peltiin sit uusiks kii siistiminen ja maalaus.Lukkomötikän metsästys voisi olla paikallaan kans.Tosin taas tullaan siihen että onko sitä luppurahaa vai ei...
    Uudet kumit vanteille.Ja sit vois olla se nokkakeppi hiluineen ajatuksissa kans..Mutta enempi taitaa mennä aika siihen suunnitteluun mitä voisi joskus sitten tehdä :smile:
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tunnustan :smile: OL kyllä kiinnostais ja koneessa on Ariaksen ilokaasumännätkin, mutta toi Gen V lohko Mark IV kansilla on sellanen kansipahvin pullauttaja ilokaasujen kanssa että tietää (näin on isot pojat kertonu). Lisäksi FHRA:lla ei ollut kovin positiivista kantaa siihen että DX:llä ajetaan Outlawia, sen takia edellinen omistaja sen pisti myyntiin.

    Katotaan nyt jos tri uskaltaa ensin ajaa bracketia tai SG:tä vai pitääkö vaihtaa ensin kuski (ja palamattomat kalsarit)? :grin:
     
  5. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Pientä siistimistä ja ruosteiden häivytystä.
    Sisustan täydellinen läpikäynti vaatisi parempia tiloja, tosin onhan mulla jo näyttelykuntoinen takapenkki ja takasivupahvit. :smile:
    Ehkä myös uudet vanteet...
     
  6. Lexa

    Lexa 1st gear

    Capriceen termostaatin vaihto 90-asteiseen (tehty, entinen 54 astetta vaiko vaarinheittoa???), lokilämmitin (tehty), sisälämppäri (tehty tänään)...sitten jäis imurointi + lasien sisäpesu jollekin kauniille päivälle.

    Uudet 235 nastatkin odottaa vielä allepanoa, mutta ei hätiämitiä vielä kun alla on M+S:t.

    Jostakin pitäs löytää sitten vielä pitemmällä varrella oleva lumiharja...

    Sitte vaan sormet kyynärpäitä myöten ristiin ja toivomaan, että kampe toimii ja että tarkeniskin vielä.

    Tai sitten pitää ostaa pirun pitkä jatkoroikka, jotta saa pidettyä sisälämppäriä ajossakin päällä... [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!