talviauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja r.timppa, 15.11.2007.

  1. F250

    F250 Gearhead

    Oon kyllä kuullu eräältä ex-lapinlahtelaiselta että teilläpäin ajetaan AUTOILLA kesät-talvet ja nostan pipoa sille!!! Mutta teillähän onkin Jäämeri ilmastoa lauhduttamassa
    ':poff:'
     
  2. temenstein

    temenstein 1st gear


    No mutta nehän olikin sitikoita ja skodia, ei ne oo autoja :poff:
     
  3. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Täytyy ny sanoo että ite just hommasin parilla satkulla vähän kolaroidun -91 carinan. näin vähän vaivaa ja eikun leimalle. Autossa toimii kaikki ja lämpöä riittää jopa yli tarpeiden ja skrapaa ei tarvita ollenkaan.Monipiste ruisku kun vielä on niin suht edullinen ajaakin. Ei ole raketti tai maasturi mutta käyttökulkineena kyllä kumman hyvältä tuntunu. On tosin hyvin pidetty ja huollettu yksilö.
    Ainakin edellistä '97 primeraa pistää turpaan ihan kuusnolla.

    Mutta itse AUTO on tallissa odottamassa kevättä, ei tohdi pilata suolassa ja ryönässä.
     
  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    No tuossa juur meinasin nykyisen mersun vaihtaa -78 vuosmalliseen vw golffiin, joka oli 2+3 pakuksi rekisteröity. raukasta särkyi kuitenni vaihdelaatikko kesken koeajon,k että jäi ne kaupat siihen.
     
  5. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Mää tiedän joitakin tyyppejä Lapinlahdelta ja Iisalmesta ja oon pari kertaa ollu talvella Iisalmessa. Kyllä ne tyypit ajelee siä lumella ja yli 30 asteen pakkasella niillä vanhoilla jenkeillä joka päivä.....
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    talviauto,kesäauto,työauto.loma-auto ,ihmetouhua,töihin mossella.lomalle pakumersulla,talvella joku onneton pikkuritsa joka urissa ei tiiä minne menis,vappuna sitten valkolakki päähän ja jenkki alle jos ei sada ,onpahan touhua,toisaalta itellä mukavampi jos joutuu kolariin micra vaimentaa vauhtia sopivasti ei tuu pahoja lommoja.morjens niille jotka ajaa AUTOILLA aina.
     
  7. temenstein

    temenstein 1st gear

    Jotkut ajelee, jotkut ei. Itse pidän jenkkejä enemmän kyllä kesäautoina. Niissä on tyyliä kesällä, erottuvat edukseen paremmin kuin lumisissa maisemisa!
     
  8. Terosu

    Terosu 1st gear

    Enpä kyl tiiä mitään niin hyvin edukseen erottuvaa ja piristävää ku jenkkiauto liikenteessä talvella 8)
     
  9. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Totta tuokin..

    mutta itse en vaan millään viitsi sitä vaivalla laitettua autoa loskapaska suolaan viedä.. vieköön ne ketkä haluaa. minun ei ainakaan tarvii sillä ajaa talvella ku on näitä autoja tässä muutenkin. Talvellahan rakennetaan sitten sitä silmän terää, jos on tarve.
     
  10. chevystw

    chevystw 1st gear

    Nyt on datsuni nurkan takana häpeemässä ja talvirenkaat hommattu pikuppiin, että jenkillä tääkin talvi taittuu :rotfl:
     
  11. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    täs on nyt alkutalvi menty tuolla Darralla ja ihan hyvät ajoominaisuudet vaikka liukasta on, eipä se perä niin helposti syökse kun massaa on hiukan. 225 + 904 tekniikkana.
    Kylmäkäynnistyksen kun sais viel toimiin moitteetta.
     
  12. Terosu

    Terosu 1st gear

    Joo ei kai moni millään huippuharrasteella talvella ajele, mut kyl vaan tollaset ihan "perusjenkitkin" aina piristää, erityisesti talvella. Pitkäkatot erityisesti.
     
  13. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    No tuohon yhdyn kyllä...
     
  14. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Joo, en määkään käkkylällä tuonne suolapaskaan mene ajelemaan, mutta haussa olis tuollainen pitkäkatto..... Myykää joku mulle semmonen halvalla.....
     
  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Kesällä niitä näkee, mutta talvella se jotenkin vaan säväyttää kun Detroitin rautaa jylisee kadulla vastaan. Erottuuhan ne aikas hyvin noista tupperware-kippo-"autoista".
     
  16. kingrat

    kingrat Gearhead

    Tulipa haettua Nokialta talviauto.
    Kiitokset ZYN-5:lle, päästiin Beretalla elossa (me sekä auto) Lahteen. Saa nyt sitten nähdä onko se mimmonen talviauto verraten esimerkiks mamman tuonelantaksi-Capriceen, sillä ajeltiin viime talvi ja hyvin pärjättiin.
     
  17. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Hieno homma, toimiva pelihän tuo. Pääsitte liikenne ympyrästä oikeeseen suuntaan ilmeisesti.
     
  18. L.P.

    L.P. Gearhead

    Tähän mennessä hyviä kokemuksia talvi-Dartista.
    Eilen huoltsikalla tankatessa joku heppu kysyi, että "Mites se kulkee hangessa, Dodge?" Vastasin että hyvin.

    Automaattiryyppy pelaa hienosti kun säädin syksyn mittaan sitä kuntoon. Kylmäkäynnistyvyys on ollut erinomaista ja lohkolämmitin löytyy, kuten epäjenkeistä. Mitään pahviviritelmiä ei kyllä tarvitse, kuten monessa uudemmassa euro-autossa näkyy.

    Pito on huono, mutta se johtuu 100% renkaista. Ihme että menivät katsastuksesta ongelmitta. Ikkunat on näin 0-kelillä lähes kokoajan huurussa. Tuulilasin saa onneksi lämmityslaitteella nopeasti puhtaaksi.

    Ensi kesänä on tiedossa lasintiivisteiden paikkailua ja oventiivisteiden uusimista.
     
  19. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

    8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
     
  20. Detroit steel

    Detroit steel 1st gear

Kerro tästä muillekin!