tampereen "cruisailureitit"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Riztoreipas, 12.4.2004.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    Tuli tossa pörrättyä jenkillä pääsiäisen aikana ympäri tamperetta,ei hirveesti näkynyt muita jenkkejä liikenteessä.hämeen puistokadulla tais vilahtaa 3-4 keksintöä siinä kaikki.elikkä missäpäin porukka yleensä ajelee??tai onko joku hyväks havaittu reitti???
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tunnettuahan se on,ettei tampereella liiku näköjään ketään muuta vakituisesti, kuin meikäläisen '62 t-bird,kaverin '65 mercury monterey(punainen)ja '60 pontiac(musta/valko)valkeakoskelta.Autoja kyllä olis,mut kun niitä ei vaan näy??????!!!!!!!????
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    joo toi -65 merc vilahtelee vähän väliä jopa täällä härmälässä..ja tuli vastaan lauantaina hesan motarilla keula pystyssä :grin:

    samoin toi musta-valkonen poniakki on tullu bongattua..sit oli joku punanen gt?-dart joka jytisi ihan kivasti..ei oo enää näkynyt edes -59 kädiä joka on yleensä aina liikenteessä..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    tampereella aika ikävä pyöritellä,keskusta niin tukkonen. mielummin pyörin nokian suunnalla.pispalaa lähemmäs keskustaa en mene.
     
  5. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Juu, Antin Merc on aika tuttua näkyä Tre:n katukuvassa. Näkyyhän siellä toisinaan näitä K:lan hurjien virityksiä myös, ainakin viime vuosina näkyi kovasti, etenkin Casablancan edessä hämpillä.
    Viime viikonloppuna pari tyyppiä rohkeni jo painaa hämeenkadulla jollain 70-luvun avoletukalla katto alhaalla :grin: Mut tosiaan, kunnon näkyvä jenkkiautokulttuuri puuttuu Tuambereen kaduilta nääs...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tässä muutama vuos taaksepäin niin jenkkejä oikein vilisi hämpillä. Mutta missä on kaikki dartit,valtterit,belvederet ja kaikki muut?? farkkuja voi nähä mut ei juuri muuta. Raggari toimintakin vähäistä.
     
  7. impala67

    impala67 Double Gearhead

    olen ihmetellyt samaa vuodesta -97 lähtien, niihin aikoihin jouduin manseen siirtymään. hieno paikka, mutta autoja ei näy kuin läpiajomatkalla kaupungin halki. kaikki kunnia kangasalan hurjille jotka ovat (ainakin ennen) jaksaneet hyöriä kylillä. olen kuullut huhua että joskus 80/90-luvun taitteessa treella oli hurjaakin menoa. oikein turhaan ajelua.

    tamperecruising toteutuu vain ja ainoastaan jos joku jaksaa sen erikseen järjestää. silloin vieraspaikkakuntalaiset tulevat kaupunkiin.
    suurimmaksi syyksi aneemisuuteen veikkaisin toivotonta ukkoontumista. wanhojen miesten hassu harrastus tuo ameriikkanautoilu. eihän se totelliseen tyäväen kylään sovikaan. perkuleen eleviikset.
     
  8. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Höh! Minä olen pyörinyt kyllä jo muutaman viikonlopun keskustassa, on se vaan kumma kun ei muita jenkkejä satu juurikaan kohdalle, paitsi toissa viikonloppuna kun satuin yhteensä 4 jenkin(siis harrastejenkin) letkaan keskustassa.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    kyll tässä ny on jo tota 4d ihmettä ulkoilutettu parina viikonloppuna ja viimekesänä lähes joka viikonloppu ja tais se siinä streetin edessä maata aika monena viikonloppuna
     
  10. rokkikati

    rokkikati 1st gear

    Kyllä me ainaki ollaan jonku verra kruisailtu, millon milläkin... Nyt rupee olee jo melkei liikaa valinnan varaa :grin: Me ollaan vaan aika useesti viikonloput töissä niin tulee sit arkisin ajeltua. Ens lauantaina luulis näkyvän useemmankin kaaran kun tuo Hot Rod Show on, ehkä päivällä jos on hyvä ilma vois ajella avolla ja illan viiletessä koronetilla...
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Ehkä hieman off-topic, mutta usein hotrod&rock shown jälkeen jotkut näytteilleasettajat käyvät ulkoiluttamassa ajokkejaan ihan kaupungilla asti. Joskus tuli pongattua hämeenkadulta joku ruåtsalainen lokasuojaton rodi...taisi olla vielä joku hillitön pumppukone puhisemassa nokalla. Se oli suorastaan kutkutteleva näky :smile: Myös monia muita ei-niin-suomen-tieliikenteeseen-sopivia häksättimiä saattaa shown jälkeen näkyillä mansen muhkuraisilla reiteillä jos pitää silmänsä auki. Tämän vuoksi käynkin hr&r showssa aina sunnuntaisin, hieman ennen näyttelyn sulkemista.
     
  12. Sittana

    Sittana 1st gear

    Jaa puujalka dartti? :wink:
     
  13. Olin toissa kesänä lähes viikonpäivät Crysyllä (37)tampereella ja tosiaankin aika vähän oli kalustoa liikenteessä ,muuten oikein miellyttävä kaupunki :smile:
     

Kerro tästä muillekin!