Tankin putsaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 69, 3.12.2015.

  1. 69

    69 Gearhead

    Mulla on työnalla kaverin vanhan sisun polttoainetankin korjaus. Päälipuolella oli teräviä lommoja, joten leikkasin palan pois ja hitsaan siihen paikan ~25x25cm. Mutta ompas melkoinen ruoste möhnä sisäpuolella. Tosta lävestä se on nyt hyvä putsata mutta millä sen kaiken möhnän sais pois? Sitruunahappoo apteekista?
     
  2. Minimies

    Minimies 3rd gear

  3. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Fosforihappo on tankkien puhdistukseen oikea aine. Siis parempi kuin sitruunahappo. Annitrol motonetista tai esim. laspek.com
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Älä hae apteekista sitä sitruunahappoa. Käy hakemassa sikojen ripulilääkettä = sitruunahappoa vaikka Agrimarketista 5 kg pakkaus. Meinaan apteekin hinnoilla 100g pusseissa tulee hintoihin hankinta.
     
  5. 69

    69 Gearhead

    Saman vinkin sain kaverilta juuri. Tolla kokeillaan, on aika suuri tuo kuorma-auton tankki nääs.
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    /\/\

    Jep, kannattaa muistaa että 4% seos on riittävä. Tiukempi seos ei paranna tehoa, mutta lämpö auttaa huomattavasti. Eli alusta asti kuumaa vettä sekaan ja lämpöä koko ajan jos mahdollista tankin alle.
     
  7. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Köytä vielä betonimyllyyn kiinni ja laita jonkun verran puhdasta sepeliä tai kiviä sisään ja eiku pyörimään ...hioutuu sitruunahapon kans ihan puhtaaksi
     

Kerro tästä muillekin!