Tapahtumakalenteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ylläpito, 13.10.2016.

 1. Autoharrastajan huutokauppa 16.01.2022 klo 13 Tuhkurinrinne 6 Nurmijärvi.
  Näyttö alkaa klo 11 kaikki myydään ilman pohjahintoja,käteismaksu tai mobilepay.
  rengaskone-skootteri-painepesuri-paljon työkaluja-koneita.Ulkotila,lievemmät koronarajoitukset.Tervetuloa
   
 2. Tänä vuonna Karstulan Carstunekruisinki 13.elokuuta. Paikallislehden juttu:

  [​IMG]
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 3. JaakkoT

  JaakkoT 1st gear

  Ajoneuvonäyttely 2022 Kuusamo

  Tapahtuma kaikelle kansalle 28.5.2022!
  Ajoneuvonäyttely tuo taas tauon jälkeen esille tallien ja aittojen aarteet, wanhasta uuteen, juhlistaen Kuusamon Seudun Mobilistit ry:n kymmenvuotias taivalta. Toteutuspaikkana toimii Koillismaan Auto ja pihaympäristö, naapurinsa Kuusamon Kalan pihan kera. Näyttelyn järjestäjänä toimii Koillismaalla, Kuusamossa asuvia aiheen harrastajia sekä aktiivisia henkilöitä.

  Jos omistat itse, tai tuttavallasi on "kätkössä" jotain, jonka haluaisitte muunkin kansan tietoisuuteen, nähtäväksi ja tutkailtavaksi, ota meihin yhteyttä. Nämä voivat olla erilaisia ajoneuvoja ympäri maailman, työkoneita,kuormureita, traktoreita, moottoripyöriä, mopoja ja kaikenmaailman kamppeita, velosolexista museoautojen kautta moottorisahaan! Toivottavasti saisimme paikalle harvemmin nähtyä kalustoa, myös paikkakunnan ulkopuolelta.

  Toivoisimme myös kerhoilta ja harrastajaryhmiltä osallistumista järjestelyihin ja omia suunniteltuja osastojaan, tavoitteena olisi, että paras osasto palkittaisiin järjestävän yhdistyksen toimesta! Myös yleisöäänestyksellä valittava näyttelyn paras palkitaan.
  Myöskään keskeneräistä ei kannata hävetä, sillä Projektivaiheessakin olevat ovat myös tervetulleita. On kiintoisaa nähdä, mistä näitä tehdään!

  Niin, ja aikaisempina vuosina osallistuneita kutsutaan tänäkin vuonna mukaan, yksin tai yhdessä, niin perheineen, ystävineen kuin ajokkeineen.

  Lämpimästi tervetuloa!
  Terveisin,
  Kuusamon Seudun Mobilistit Ry yhteistyökumppaneineen.
  Lisätietoa ja ilmoittatumiset :
  email. kuusamonmobilistit@gmail.com
  puh. 046 627 2997

  https://fb.me/e/3b20ItW6t
   

Kerro tästä muillekin!