Tapatalk?

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Cure, 7.3.2016.

 1. Cure

  Cure 1st gear

  Olisiko od:lla viimein tsäänssiä saada tapatalk käyttöön? Tulisi paljon enemmän seurattua foorumia muiden ohella.
   
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mitä iloo tosta on? Moni ulkomaan foorumi tyrkyttää tota
   
 3. Cure

  Cure 1st gear

  Ei sulle näköjään ainakaan mitään :) ei fordistakaan kaikki pidä, mutta silti sitä käytetään.
   
 4. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Parilla foorumilla kokeilin, mutta mieluummin surffaan paljaalla. Makuasioita.

  Kunhan vielä saisi layoutin sellaiseksi että vaaka-asennossa näkyisi muutakin kuin näppis ja yläpalkki. Ei meinaa nakit taipua tälle pikkunäppikselle.
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Olipas ihana vastaus;):)

  Jos joku muu avais mulle sovelluksen idean kun en tiedä yhtään.

  Eikä nykyään parane kaikkea googletella rapistuu aivot :eek:
   
 6. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Tapatalk on ainakin minulle se pääasiallinen foorumeiden lukutapa, etenkin jos olen jossain muualla kuin tietokone silmien edessä. Sen lisääminen foorumien ominaisuuksiin on nykyisin enemmänkin standardi kuin olla lisäämättä sitä ominaisuuksiin. Ei kait sellaista tuoretta foorumialustaa olekaan joka ei Tapatalkia tue?? Vai onko joku niin jälkeenjäänyt alusta vielä tarjolla, alustoihin kun en ole tutustunut.

  OD on kuitenkin minun käytössäni ainoa foorumi mikä ei sitä käytä, valitettavasti.
   
 7. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Tapatalk on foorumien lukualusta matkapuhelimille ja tableteille. Sen avulla saa foorumia luettua/selattua ja kommentoitua helposti myös pienemmällä kosketusnäyttöruudulla.
   
 8. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Olenko ihan hakuteillä, mutta pakottaako toi tapatalk sivuston "lehdenkolumneiksi"?

  Ja yksi kolumni ois pysty näytön levyinen?
   
 9. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Ei se vaikuta ulkoasuun mitenkään. Tapatalk hoitaa sovituksen mobiililaitteisiin.
   
 10. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Tapatalk on mobiililaitesovellus, jonka kautta useita eri foorumeja voi seurata saman sovelluksen kautta. Nykyiseen foorumialustaan (XenForo) on saatavilla Tapatalk-plugin, mutta ainakaan vielä sitä ei ole asennettu. RSS-syötteet foorumista ja aihealueista on kuitenkin saatavilla.

  Myös normaaliulkoasu on responsiivinen eli kapeammassa näytössä sisältö skaalautuu uudelleen yhteen palstaan.
   
 11. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Kyllä tämä on harvinaisen hyvin selattavissa ihan kännykän selaimella, eli skaalautuminen toimii hyvin. Mutta kaikki muut päivittäin seuraamani foorumit toimii Tapatalkilla niin olisi kätevintä lukea myös tämä samalla sovelluksella.

  En tiedä minkä verran tämän foorumin käyttäjistä omistaa älypuhelimia ja käyttää tapatalkia, mutta ainakin kelkkalehden foorumilla se on melko yleinen.
   
 12. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Se näppituntuma mikä meillä on tilastoista sekä käyttäjien yhteydenotoista niin OD:n keskivertokävijä ei ratsasta ihan tieto- ja puhelintekniikan aallonharjalla. Hyvin paljon näyttäisi olevan hieman iäkkäämpää kalustoa käytössä statistiikan perusteella.

  Tapatalk-tuen tarve sellaisille, jotka ovat tottuneet sitä käyttämään on kyllä ihan ymmärrettävä toive. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole asenneltu plugineja ihan siitä syystä, että tässä on vielä kaikenlaista säätöä sivuston muun toiminnallisuuden kanssa ja aina mitä enemmän lisäpalikoita on mukana pelissä, sitä enemmän muuttujia on ongelmia ratkottaessa.
   
 13. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Kiitos selvennyksestä ja ymmärrän kyllä pointin/työmäärän. Tämä oli ainakin minun osaltani vain toive sinne loputtomaan toiveiden jonoon ;)
   
 14. Cure

  Cure 1st gear

  Kun ominaisuus joskus saadaan niin tulee tätäkin foorumia taas alettua seuraamaan. Siihen asti visiitit ovat muutaman kerran vuodessa, joka on harmi. Mobiilikäyttö kun on tätä päivää jo suurimmalla osalla väestöä.
   
 15. mpower

  mpower Gearhead

  Ai niinkös meinaat?Mää vanha äijä ainakaan älypuhelimella
  tätä ikinä selaa.Pieneltä ruudulta jotain tihrustaa.Tosin ymmärrän että nuoret ja hyvänäköiset(naisista puhuen :hyvännäköiset)
  varmaan tottuneet älypuhelimen käyttöön enemmin.:rolleyes:
   
 16. Pertti K

  Pertti K Gearhead

 17. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Vähän kaikki foorumit tukee tapatalkkia. Joskus koitin muttei se niin erikoista ollut että olis sitä sen enempää käyttänyt. Silti se kyllä pitäs olla jo nykysin joka foorumin vakiokamaa, siittä ei ole haittaa kellekkään mutta hyötyä joillekkin on paljon.

  Saab fooruminkin selitys "tämä skaalautuu paremmin" on ihan umpihuono. Ennen kun ei ollut facebookkeja se oliskin mennyt läpi mutta nykysin kun on vaihtoehtoja, edesauttaa ton puuttuminen kyllä siirtymistä muille areenoille.
   

Kerro tästä muillekin!