Tarkista pulttijako ostaessasi vanteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja poika perämetsästä, 19.3.2013.

  1. Kahdelle kaverille sattunut 1 vanne väärällä pulttijaolla kun on tilannut uuden vannesarjan.Paketissa on molemmissa tapauksissa ollut oikeat tiedot mutta sisältö väärin.Tietysti tullut asennettua kumi päälle ja huomattu vasta sen jälkeen. :mad:
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä. Mutta kun on riittävästi autoja, niin kyllä ne aina johonkin käy...

    Mutta toki kannattaa tarkistaa ja tuollaisessa tilanteessa tietysti maahantuoja/myyjä toimittaa oikean vanteen tilalle. Ehkä jos asiallisesti keskustelee, saattaa jopa hiukan tulla vastaan.
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Tuumakoko on kans hyvä knoppi. Jos autoon ei oo vakiona saanu alle 17" vanteita niin ei kande olettaa et 15" peltivanteet tai 16" alumiinivanteet menis heittämällä paikalleen...

    Nimimerkillä polvia myöten lumessa ja voi vittu ei vittu ja mitä vittua ja ei voi olla.
     
  4. jaketin

    jaketin Gearhead

    Ei saisi, mutta :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!