Tarkkuus- vai nopeusajo, typerä kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 12.6.2007.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei varmaankaan olis, kyllä pörinää pitää autokilpailussa olla koko päivän. Ja jotta joku asia vois olla hyvin, täytyy jonkun toisen olla huonommin. :rotfl: Itseasiassa, vaikee se on sanoa mistä keskivertokatsoja on kiinnostunut, ja mistä taas ei. Asiasta pitäis varmaan järjestää joku tutkimus yleisön keskuudessa, panis vaikka vastanneiden kesken palkinnoks arvotun kyydin kuulun kakspaikkaraksterin kyydissä, niin luulis vastauksiakin tulevan. Siltä pohjalta vois sitten asioita ja kannustimia kehitellä?
     
  2. Beeb-beeb

    Beeb-beeb 3rd gear


    Dyhmä REE :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Aika paha :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  4. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Keskivertokatsojan ja vähän keskivertoa alemman tason kuljettajan mielipide: Henkilökohtaisella indeksillä ajettavat ryhmät on mielenkiintoisempia kuin noi kiinteän indeksin. Mutta mitäs sitte :-?
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mikahan se sitten maailmassa on oikeen vikana kun kaikki ei pida noita heads-up luokkia ainoina oikeina? Oliskos naille taalla kirjoitteleville ainoota oikeeta kiihdytys tyylia edustaville ja sita ''pikkusen'' mainostaville aika menna ite sinne radalle ja lakata poraamasta ja v***uilemasta muille???
    Jos joku haluaa ajaa indeksiluokkia, (henkilokohtaisella-, autokohtaisella- tai luokka indeksilla) antaa niiden ajaa. Mita v****a se teidan napaanne pompottaa??? Siitako se maailma muuttuu paremmaksi kun vinkutaan taalla? Nyt kaikki saapit ja capriset ja isotpahatletukat (ja NASHit) radalle ja kattoo sitten etta onko se sita ainoota oikeeta.
    Ite olen ajanut heads-uppia C-luokassa, Outlawissa ja RealStreetissa, ja muutamissa pratkaluokissa. Myoskin olen ajanut Brackettia ja ajoin naita kaikkia sen takia kun minua itseani kiinnosti. En sen takia etta kiinnostaako mun touhuni jotain muuta.
    Tietysti sillon kun ekoja kertoja olin ajamassa niin onkelmana etta oli pakko menna radalle kun ei ollut viela mahdollisuutta suorittaa sita ajamista taalla inteligentissa. Taahan on nyt paljon helponpaa, ja lisaks taalla voi voittaa helpommalla.
    En minakaan ymmarra kaikkia maailman asioita/ihmisia, mutta ei se tee niita asioita/ihmisia tyhmiksi tai idiooteiksi.
    Tai sitte olen vaan niin tyhma tai idiootti ja en ymmarra etta ne muut asiat/ihmiset ovatkin tyhmia tai idiootteja :odroll:
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    En tiedä mikä on paras ,mutta jos joka luokan kuskien pulssit nousee samalla tavalla kun meikäläisen niin hienoo.Tervetuloa alastaroon katsomaan tai mielellään ajamaan sitä jokaisen parasta luokkaa.Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337,pontiac-37
     
  7. Sapru

    Sapru 1st gear

    Vähän off topic, mutta oisko mitenkään mahollista välttää v-sanastoa, tai jos käytätte, tähdittäkää *** ...

    pliis...

    Hanski
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mielenkiintoista kun jotkut vetää herneen heti nenään jos joku on yhtään eri mieltä kuin ne :wink: Mahtaa olla normaali elämässäkin vaikeeta kun aina ei kaikki kuitenkaan oo joka asiassa samaa mieltä eli yllättäen se oma mielipide ei olekaan aina se ainoa ja jutut ei sit menekään sen mukaisesti :-?
    Eli kerran vielä: jos lukee noi viestit niin kukaanhan ei oo missään väittänyt että joku yks tapa olis se ainoa oikea vaan ainoastaan kertonut yhden eli oman mielipiteensä asioiden mielekkyydestä tota indeksien käyttöä ja niiden mielekkyyttä kummasteneelle topicin aloittajalle ja se lie sallittua yhtälailla niistä pitäville kuin pitämättömillekin. Näin ainakin luulis olevan vapaassa maassa mut jostain syystä toi on joillekin niin herkkä paikka että heittäytyvät sit heti naurettaviin henkilökohtaisuuksiinkin vaikka yhdestä lajiin liittyvästä yksittäisestä asiasta ja sen mielekkyydestähän täällä mun käsittääkseni on taas vaan keskusteltu :odroll:

    Ja ps. jos joku noissa lähinnä huvittavissa henk.koht. kettuiluyrityksissä vihjaili vaikkapa tänne suuntaan jotain vaan netissä ajamisesta niin kerrottakoon nyt niille toisten asioista huolehteville että meidän pienellä budjetilla kuitenkin sinne armottomaan pahaan indeksittömään REE-maailmaan isompien syötäväks tehty uus autokin on radalla heti kunhan taas valmistuu. Älkää te turhaan huolehtiko siitä :poff:
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Muuttuuko se emätin siitä tähdittämisestä jotenkin paremmaksi, kun joka jamppa tietää mistä puhutaan? :eek: Maton alle lakaisemista sanon maa...

    Ja toi ^ B.B.Chevyn juttu kannattaa kyllä noiden päänaukojien lukea ajatuksella.
     
  10. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Jos haluat ajaa autolla sekä FHRA:n että NDRS:n kisoja (vaihtamatta välillä ryhmää / luokkaa) ilman mitään indeksejä, taitaa käydä lompakon päälle...

    Itselleni riittää toistaiseksi tämä Superhidas ryhmä, jossa voi joskus joutua painamaan jopa jarrua.

    Viitaten ketjun eka kysymykseen:
    "Selittäkääs nyt tyhmälle tämä juttu, miksi noita indeksejä ja miksi ei vain ajeta loppuun asti lusikka pohjassa vaan aletaan jarruttelemaan ja ajamaan sitä omaa tarkinta aikaa."
    Vastaisin tähän sanalla KUSTANNUKSET

    Eikös se nyt kuitenkin ole kivaa, että tästä(kin) motorsportista löytyy jokaiselle jotakin? :eek:
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Onpas taas hyvät kinkerit :rotfl: :rotfl:

    Kyllä te ootte..... :poff:
     
  12. the_spy

    the_spy 3rd gear

    En tarkoittanut tuolla; "Ei muuta kun capricella baanalle" läpälläni kettuilla kennellekkään. Nuo indeksi ajot ovat varmaan helevetin hankalia ja onhan se hyvä että annetaan pienemmällä bidjetilla ajaville myös mahdollisuus
     
  13. Gremlin , ookko nähny monta Nash:ia radalla?

    Ei kait sellasella lossilla voi mitään kiihdytystä ajaa , paitti tietysti indexiä vastaan joka ei taas oikeen meikäläistä nappaa ja kuten sanoin jokaisen on parasta tehdä sitä mikä hyvältä tuntuu....Ite ajelen töihin ja tapahtumiin ja vaikka Euroopan turneen välillä jos huvittaa , mut varttimaili on liian lyhyt matka omaan makuun.

    Ei ollu tarkoitettu kenellekään kettuiluks ,tulipahan nyt höläytettyä oma näkemykseni tähän topicciin , jatkakaa hyvin alkanutta päättymätöntä jankutusta te jotka tiedätte mistä puhutte , kiitos ja anteeks :rotfl:
     
  14. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Mä meen ajaa nurmikon :rotfl:
     
  15. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Mielipide on kuin makuaisti, jokaisella on omansa. Ja jokainen on tahollaan oikeassa. Hupaisan koomiseksi tilanne muuttuu siinä vaiheessa kun sitä toisen mielipidettä ei sitten millään voi sulattaa. Ja vieläpä jos sortuu henkilökohtaiseen piikittelyyn niin selvä merkki muille että kirjoittaja imenyt nenän kautta koko pään täyteen herneitä..
    :poff:
    ..varsinkin näin merkityksettömältä tuntuvassa asiassa että mikä kiinnostaa ketäkin, vai kiinnostaako?! :odroll:
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    OHO, sano Eemeli :eek: Missaan tapauksesta naissa jutuissahan ei kukaan oo menny henkilo kohtaisuuksiin, noi aikasemmin mainitsemani autot vaan sattu tuleen ensimmaiseksi mieleeni :odroll:
    Mutta sita tassa koitin sanoa vaan etta kukin taaplaa tavallaan ja jos siita jonkun henkilokohtainen mielipide eroaa niin ei se siita ainakaan paremmaksi muutu vaikka sita toitottaa joka kulmassa.
    Jos joku haluaa ajaa jotain, heads-uppia tai brackettia niin suotakoon se hanelle.
    Jaajuu, meinas unehtua: *****
     
  17. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Aika mielenkiintoinen soppa tuli yhdestä kysymyksestä jolla koetin itselleni avata tuon indeksin mielekkyyttä. Ja vieläkään en tajua miksi niin.

    Ei se mitään, jokainen taaplaa tyylillään ja pitää erilaisista asioista. Ei se tarkoita että meikäläisen sitä pitäisi tajuta sitten tippaakaan.

    IMO kiihdytysajo ja tavoiteaika eivät vain kuulu yhteen mutta eikös tämä ole jollain tavoin vapaa maa jossa saa esittää mielipiteensä ja kysyä jos ei jotain tajua?

    "Jokunen" pakastehernepussukka on vedetty puutarhaletkun kautta nenään, sen huomaa helposti.

    -Janne-
     
  18. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Kyllä minuakin kiinnostaa "normaalit" katuautot aivan erilailla mitä "oikeat" kiihdytysautot. Mitä hullumpi tai erikoisempi viritys, sitä enemmän kiinnostaa

    tää on lainattu suoraan viereisestä topicista eli toisinsanoen kuka alkaisi ajattelemaan katsojia jotka kuitenkin osittain pyörittää tätä sirkusta ( enemmän katsojia enemmän sponsoreita ja sama toisinpäin eli vähemmän .........) eli haluan tässä nyt sanoa, että vaikka kiinteä indexsiset ryhmät ovat varmasti hyvä ryhmä kuskien ja tiimien osalta, mutta täytyy rehellisyyden nimissä sanoa porukka käy kisoissa erikoisuuksien takia esim. lehtimäki sekä lahti heillä on munaa lähteä kisaamaan neloskoneella veekaseja vastaan ja pärjätä jotenkin ja nyt siittä rangaistaan mm. indexsien kohtuuttomalla kiristyksellä kilpakumppaneihin nähden eli jos tämä homma jatkuu tälläisenä voi sanoa rehellisesti että kyllä katsojat kaikkoaa ja palataan taas siihen että katsomoissa on pari kolme hassua katsojaa ja tuskin kukaan sponsori suostuu maksamaan mainosrahoja muutaman hassun katsojan takia
     
  19. the_spy

    the_spy 3rd gear

    Samaa mieltä, kiihdytys ajoista on katoamassa mielenkiinto katsojan näkökohdasta, Noita heads up luokkiahan voisi keksiä enemmän niin vois olla tasaväkisempää kisailua
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mä meen ajaa parran.
    En ole tänä vuonna ajamassa. Seuraan tietty niin kuin aina. Tämä vuosi on jotenkin poikkeuksellinen. Ainahan joku kitisee jostain, mutta tälläistä yleistä agressiota en muista. Luokat, indeksit, tiedoitus, isonrahanmahtitallit, räketti, päät ylös aaarghh V***! Ai niin, ei saa sanoa. Joku vetää purkillisen Jalostajan rokkaa nenään. V''''u?

    Voihan FJÖÖSA!
     

Kerro tästä muillekin!