tarttis jelppiä huollon kanssa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 944676, 1.5.2009.

  1. 944676

    944676 1st gear

    Eli mulla on chevy blazer k5 6.2 diesel vm-83 autossa on 700:nen laatikko 208 jakolaatikko peristä ei tietoa. onkos tuo vaihteisto ja jakovaihteisto samaa öljytilaa? ajattelin vaan ku päästin jakolaatikosta öljyt pois niin sitä tuli sieltä aikas paljon (n.6litraa). kun mielestäni olen jostain lukenut että sinne menee joku 2-3 litraa atf dextron 3:sta? olisko jollain nyt tietoa noista täyttömääristä ja öljylaaduista? ajattelin kyllä vaihtaa vaihteistoon ja periinkin öljyt samalla kertaa. sit olis vielä murheena kun autossa ei toimi kickdown ollenkaan? jos se nyt ei korjaannu tolla öljynvaihdolla niin kuinkas toi kickdownin vaijeri piti säätää? Kiitos jo etukäteen! :)
     
  2. jylhä

    jylhä 1st gear

    Eri tiloissa on laatikon/jakolaatikon öljyt, vaikka samaa litkua ovatkin. Helposti 6litraa menee jakotoosaan, mut se ylemmän propun tasalle kun täyttää, ni se on hyvä. Perissä sama homma, täyttöaukontasalle, lienee hyvin lähellä 2litraa/akseli. Peräöljyjä vaihtaessa kannattaa samalla kattoa onko huohottimet auki, ettei kesälämpimällä tunge ölpit maantielle. kickdown ei varmaan korjaannu öljynvaihdolla, oliskos säätö vaijerin yläpäässä?
     
  3. rasse

    rasse 1st gear

    Jakolaatikoon 82-85 suositus on DexronII vaihteisto öljy
    Vaihteistoon sama DexronII
    Etuakseli SAE 80W-90
    Taka-akseli SAE 80W-90 +GL5 lisäaine
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    jako-laatikkoon "voi" laittaa GL5 80w90 kun on ketjulla.....
     
  5. 944676

    944676 1st gear

    no joo ehdin jo vaihtaan noihin laatikoihin dextron 3:set mut ei niistä varmaan siellä haittaa oo. Joo vaijerin säätö on siellä yläpäässä mut kuinka se pitäis säätää? Onko siihen olemassa jotain ohjetta tai perus säätöö?
     

Kerro tästä muillekin!