Tarviiko pronssi ratasta jakajaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja FeV-8, 18.7.2018.

  1. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Pääsääntöisesti nuo kadulle tarkoitetut rollernokat ovat valunokkia, eivätkä siis tarvitse pronssiratasta. Myös jotkut billetnokat on valmistettu siten, että niissä on prässätty valuratas.

    Oldsin voodoo keppiä en ole nähnyt, joten paha sanoo varmuudella. Ja sullakin nokka on jo tietysti koneen sisässä, eikä nokan mukana tullut ohjetta tuohon?
     
  3. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Joo tämä on pyörinyt koneen sisällä jo n. 50 bensalitran edestä.
    Tässä vielä nokkakortti
    https://aijaa.com/5W2RH4

    Oon kans olettanut, että rautarattaalla ehkä pärjäisi. Voisi kuvitella että jossain olisi maininta pronssi rattaasta, jos sellaista tarvittaisiin.
     
  4. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Pistä suoraan viestiä valmistajalle? Luulis että vastaavat nopsaan. Ainaki sais täyden varmuuden sieltä
     
  5. stinnes

    stinnes 3rd gear

  6. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Noin oli kommentoinut "Mark", joka oli kuullut sen Hughesilta, joten sitä ei voi kuitenkaan yleistää kaikkien koneiden ja valmistajien nokkiin.

    Jotkut valmistajat tekee sekä mekaaniset että hydrauliset katurollerit kaikkein yleisimpiin moottoreihin valuaihioista, mutta harvinaisempiin billetistä.

    Muuten täysin sama nokka voi siis olla erimerkkisiin koneisiin valmistettu eri tavalla ja siten myös jakajan rattaalle voi olla eri vaatimus.

    Ei ole yksinkertaista, mutta kyllä valmistaja yleensä ilmaisee asian selvästi, jos erityisvaatimuksia on.
     
    stinnes tykkää tästä.
  7. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Lunatille postia, niin selviää varmasti.
     

Kerro tästä muillekin!