Tarvitaan 2 henkilöä Ahvenistolle 21.-22.8. klo 9-17!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 19.8.2010.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Muistakaas nyt MG-klubilaiset tulevan viikonlopun MG-tapaaminen Ahvenistolla eli ajankohta on 21.-22.8. klo 10-17 noin suurinpiirtein.

  Harrasteparkin talkoolaisetkin ovat kutistuneet kuin pyy maailmanlopun edellä, eli vielä voi ilmoittautua lähialueilta harrasteparkin hallinnointiin 2 henkilöä ja eduthan olivat: kisan varikkolippu (jota ei myydä ulkopuolisille), kisan hieno 20-vuotis juhla MG B t-paita, sapuskat päivisin kenttäkeittiöstä, Grand Party sapuskat lauantaina n. klo 19.30 varikolla ja siihen pari juomaa prosenteilla tai ilman.

  Parin-kolmen tunnin talkootyöllä per päivä näet kumminkin kisaa vielä riittävästi ja sekä harrasteparkkia. Mukaan voi ottaa klubiin kuulumattomankin ja tarjous on avoinna myös muillekin kuin MG-klubilaisille.

  Valitettavasti tässä vaiheessa ei voi enää tarjota varmuudella yöpymistä, muuten kuin omassa teltassa Ahveniston harjun laella yhdessä yöväijyporukan eli Classic Kawasakin poikien kanssa. Mutta silloin olet itseasiassa ihan toiminnan ytimessä...varikolla on suihkut ja wc:t löytyvät katsomotasanteelta.

  Toimi! Tämä on elämäsi tilaisuus ja vielä ilmaiseksi!

  Yhteydenotot vain suoraan kännykkään 041-7706088 / Jone :D
   

Kerro tästä muillekin!