Tasauspyörästön keskitapin lukitusruuvi poikki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja aaCHEVY, 10.4.2011.

 1. aaCHEVY

  aaCHEVY Gearhead

  Niinpä niin, tarkoitus oli vaihtaa Capriceen pyöränlaakerit ja stefat. Projekti loppui melkeinpä alkumetreillä, kun tasauspyärästön keskitapin lukitusruuvi otti ja katkesi. :mad: Ruuvi katkesi reippaasti sisään joten oli työläs irroittaa. :oops: Viimein lähti kun dremelillä teki hahlon josta taltalla pääs pyörittään. Nytpä ongelmana onkin mistä uusi lukitusruuvi, onko vietävä entinen malliksi sorvarille, vai saako jostain uutta tai olisko jollain myydä käytettyä. Ideoita otetaan vastaan :odroll:
   
 2. PauliP

  PauliP 1st gear

  Luullakseni noita on ihan hyllyssä Western Parts tai JMT -liikkeissä Jyväskylässä. Itse ainakin viimeksi sain suoraan hyllystä ekaksi mainitusta liikkeestä lukitusruuvin.

  Tuo Dremel on kyllä hyvä vekotin.
   
 3. aaCHEVY

  aaCHEVY Gearhead

  Kiitos, täytyypä käydä sit ostoksilla siellä.
   

Kerro tästä muillekin!