Tasavirtalaturin korjauspaikka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Forvolet, 13.3.2003.

  1. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Onko kenelläkään tietoa missä Suomessa olisi hyvä laturin korjaaja. Korjauskohteena on tällä kertaa kaverin brittipyörän magdynon laturiosa. Itse ajelin takavuosina Pohjois-Suomessa vastaavalla vuosi kaupalla ilman valoja, mutta siellähän on yöttömät yöt... Korjattu laturi maksaa Englannissa luokkaa 300 e.

    Osaako kukaan arvioida, mitä kunkin osakokonaisuuden korjaus tulee suunnilleen maksamaan. Voisi olla itselläkin tarvetta jossain vaiheessa auton tasavirtalaturin kunnostuttamiseen.
     
  2. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Liejossa on yks savolaenen mölöhö kuka korjoo mittee vuan sähkövempeleetä vaehtelevin tuloksin. Nimmee en tässä ala paljastammaan
     
  3. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    No, voi vanaha Olds- Homonen... Käskenpä Alajärven miehen ottaa sinuun yhteyksiä. Mistä sekin johtuu, että yleensä ratkaisu ongelmiin on aina paljon lähempänä, kun luuleekaan?
     

Kerro tästä muillekin!