Taurus kulutuskysely osa 2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja ford59, 21.11.2009.

  1. ford59

    ford59 1st gear

    Nyt kysellään kulutuslukemia 3.8 koneiselle taurukselle/sablelle. Taloudessa on 2 taurusta, 89 3.0 sedan ja 90 3.8 stw. Toi 3.8 taurussi vie aina 2 litraa enemmän samoissa olosuhteissa ja samalla kuskilla kun 3 litranen. Onko tuo 3.8:sille ominaista vai olisko aika ruveta päivittelemään antureita moottorin kyljestä jne. Vikakoodeja ei ole ja päästöarvot kelpaa vähäpäästöiseksi. Asiassa ihmetyttää vielä se että pihalta löytyvä -87 5.0 ColonyPark menee melkein pienemmällä kuin tuo saakelin etuveto härveli.
    Tuskin tuo niin eroottisesti muotoiltu takapääkään niin paljoa jarruttaa ilmanvastusta.
     
  2. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Kokemusten perusteella tuo on ominaisuus. Itse päässyt tuhannen kilsan matkalla 8.6 litran keskikulutukseen yhtenä kesänä kun ajoin kesälomareissulla ko. matkan alle satasen vauhtia. Heti kun nostaa vauhdin yli satasen niin kulutus hyppää ihan toisille lukemille. Tosin vähemmän menee kun pappamallin 2.3 volvolla... :lol:
     
  3. ford59

    ford59 1st gear

    Tuo napsuttaa maantie painotteisessa yleisajossa n. 11,6 erittäin kiltisti ajellen, 3.0 vie 9,5 normaalissa kiireisessä ohittelu ajossa.
     

Kerro tästä muillekin!