TD ja öljyä imusarjassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja wili, 30.11.2009.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Taivaspaikan lunastaja alkoi sitten oireilla... :mad: Kyseessä -98 Escort koneena Endura-DE jolla ajettu 310tkm. Välijäähyn liitos imusarjaan puskee öljyä ulos...

    Tähän mennessä ei vaihtovälin aikana ole tarvinnut öljyä lisätä, nyt tarvitsi ensimmäistä kertaa. Turbon laakerit vissiin menossa vai mitä raati veikkaa? Paljonkohan tuohon maksaa kunnostettu ahdin ja mistä kannattaa kysellä?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sitä on ehjissäkin... älä panikoi ellei öljyn kulutus nouse rajuksi.
     
  3. tikkku

    tikkku 1st gear

    ahdin on kiinteenä pakosarjassa, ja riisselissä kannata säikähtää.. porskuta vaan niin pitkään kun ei kulje, ellei pumppu pärähdä sitä ennen.
    niin ja jos pelottaa se ahdin niin kannattaa katella nettivaraosasta, löytyy läjäpäin pumppuvikasia td vehkeitä.. vähän ajettujakin..
     
  4. _jka_

    _jka_ 1st gear

    Kyllähän sen voi kokeilla minkä verran siellä sitä klappia on. Ei siellä saisi mahdottomia olla. Itse tuossa totesin yhdestä pienestä 6-mukisesta volvosta turbon sököksi kun alkoi pölläytellä savumerkkejä ja välijäähylle menevät putket oli sisältä ihan öljyssä.
     
  5. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    koita onko ahtimessa kovasti klappia.. päittäistä ei sais olla. Ja aina turboista tahtoo vähän sitä öljyä tunkea putkistoon, ei oo hädän aihe.. Ja voihan sitä koittaa piruuttaan vähän jotain jäykempää rasvaa vaikkapa.
     
  6. 68corvette

    68corvette Gearhead

    Meneekö huohotus turbon imupuolelle?
    ..onko turbon ottopuolellakin öljyä?
     
  7. Reeds

    Reeds Gearhead

    Mulla vähän samaa ongelmaa turbo-transitissa,epäilin että tunkee huohottimen kautta öljyä koska liitos on turbon ottopuolella.Putsasin putkiston ja laitoin huohottimen väliaikaisesti kanisteriin.Selvisi,että öljyä menee koneeseen kuitenkin turbon laakerista mutta ei paljon,vielä....
     
  8. smuige

    smuige Gearhead

    määkin epäilisin ensmäiseks huohotinta, väljä dieseli tunkee aika reilusti öljysumua tuonne imupuolelle.
     

Kerro tästä muillekin!