Team Koskinen – Faktat ja käytöstavat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja KB, 19.8.2015.

  1. KB

    KB Gearhead

    Team Koskinen kirjoittaa julkisilla Facebook-sivuillaan 18.8.2015 seuraavasti kiihdytysajojen SM-osakilpailuista Motoparkissa 15.-16.8.2015.

    Tiimimme kuljettaja Jimi Orhanen ajoi pudotuskilpailujen ensimmäisellä kierroksella Akseli Koskista vastaan (keltaisella yliviivattu teksti).

    [​IMG]

    Näytämme alla olevalla videolla faktat, mitä lähdössä todellisuudessa tapahtui. Team Koskisen Akseli Koskinen on vasemmalla ja tiimimme kuljettaja Jimi Orhanen on oikeanpuoleisella radalla. Katso ja kellota (klikkaa linkkiä ja käynnistä video).

    http://toe.kuvat.fi/kuvat/Team+Kosk...816_Motopark_Elimination-1_Akseli_vs_Jimi.mp4

    [​IMG]

    Kyseisen videon on analysoinut useampi tiimi, myös juniorikilpailusta hyvin perillä olevia toimijoita, eikä heidän mukaan Orhasen tiimin toiminnassa ole mitään sääntöjen tai hyvien tapojen vastaista, eikä normaalista toimintatavasta poikkeavaa.

    Team Koskinen kirjoittaa myös, että ”varsinkin lasten luokassa ajamalla voittaminen olisi kaikista reiluinta”. Olemme tästä täysin samaa mieltä. Kyseisessä lähdössä tiimimme ei onnistunut auton säädössä yhtä hyvin kuin Team Koskinen, mutta Jimi hallitsi hermonsa todella hyvin, lähti terävämmin viivalta ja otti voiton kotiin paremmalla reaktioajalla! Voitto ratkesi nimenomaan ajamalla – Holeshot Win.

    [​IMG]

    Lapset oppivat esimerkin voimalla – tämäkin on fakta. Ihmetyttää todellakin minkälaista esimerkkiä Team Koskisen tiimipäällikkö ja FHRA:n puheenjohtaja Lasse Koskinen näytti lapsille, muille kilpailijoille ja yleisölle omalla käytöksellään, kun Akseli hävisi lähtönsä.

    Lasse Koskinen jätti kättelemättä lähdön jälkeen voittajatiimin edustajan. Myöskään Jimiä ei Team Koskinen onnitellut, kun autoja ja kuljettajia oltiin noutamassa maalipäästä. Kättely kuuluu kiihdytysurheilussa hyviin tapoihin ja onnittelemalla voittajaa osoitetaan olevansa hyvä häviäjä. Tämä toisen kunnioittamisen näyttäminen on tärkeässä roolissa, kun lapsia kasvatetaan aikuisuuteen.

    Kättelyn sijaan Lasse Koskinen keskittyi suutuspäissään kuulosuojaimiensa paiskomiseen – tätä kiukunpurkausta ihmettelivät monet, jotka asian näkivät.

    Team Koskisen toiminnasta jää paha maku kaikille!

    Timo Orhanen
    Crew Chief
    JR/M 226
     
  2. SBM

    SBM 2nd gear

    :rotfl: , uskaltaisin sanoa jo huonoksi häviäjäksi. Metanolimoottorit eivät kestä odottelua pitkään koska lämpeävät liikaa. Ainoo mikä lämpes liikaa, oli tiimipäällikkö. Ja nyt puhutaan KILPAILUSTA, siis miksi valittaa turhan takia, parempi voitti.
     
  3. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Onnea Jimi Voitosta!
    Pari asiaa vetkuttamisesta,
    On olemassa sääntö että auto start systemissä kun molemmat
    ovat sytyttäneet prestage valot ja sen jälkeen kun jompikumpi sytyttää stage
    valon niin vastustajalla on 7sek aikaa siirtyä stegeen. Jimin stageaus täytti kyllä
    nämä vaatimukset!!!! Ja moottorin lämpenemisestä niin ei kyllä ollut Team Koskiselle
    suurta vahinkoa koska oli kyllä hyvä ja tarkka säätö!!! Jimi kyllä voitti tämän lähdön ajamalla.
    Piste ja loppu.
    Eiköhän anneta junnujen kilpailla keskenään ja ei sekaannuta liikaa siihen, jos ei opi häviämään niin ei
    myöskään osaa arvostaa voittoa. Onnea molemille ja hyvää jatkoa.
    Nixxon

    ps: Isät, näyttäkää esimerkkiä ja solmikaa aselepo 8)
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Eiks se oo toisaalta sit kuitenkin hyvä et on ikäänku rehellinen, jos tuntuu huonolta ni se näkyy, jos tuntuu hyvältä niin se näkyy. Sellasia asioita voi sit korjata ja oikoa toisin ku sellasia mis jäädään ittekseen marmattaa asioita toisen selän takana.
     
  5. nova 76

    nova 76 2nd gear

    Tässä tapauksessa vaan kyseessä on tiimin päällikkö ja fyyrän puheenjohtaja, joka mielästäni edustaa muitakin kuin vain itseään.
     
  6. Duster440

    Duster440 Gearhead

    Se on kyllä tosi hyvä opettaa jälkikasvulle "pallo tänne tai en pelaa" periaate. Voi jokanen sitten ihmetellä 10v. Päästä miksi kisois on niin synkkä ilmapiiri ja porukka jää pois. Fakta on se että viivalta kun lähtee niin toinen voittaa ja toinen häviää jos sitä ei kestä niin kannatta harkita toinen harrastus...
     
  7. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Älkää ny jumalauta alentuko kiekkoniilo- ja potkupelle -vanhempien tasolle! NeKÄÄN juniorit ei (vielä juniori-iässä) pahemmin tappele, vaan ne skitsoavat vanhemmat kenttien laidoilla tekevät itsestään naurettavia! Tai ehkä paremminkin säälittäviä.
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Koskinen on aina ollu tuolla lähtöalueella varsin näkyvä tunteenpurkauksineen mut vähän veikkaan et Team Koskinen facebook päivitykset eivät ole FHRA:n puheenjohtajan käsialaa. Voin toki olla väärässäkin, mut luulenpa et en. Ehkä julkien korjaus kuitenkin ois paikallaan, kenties anteekspyyntökin.
     
  9. SST800

    SST800 3rd gear

    Hei vaan kaikille,

    Jos tosiaan tuo video alkaa tuosta kohtaan mistä tuo kuva on, niin eihän siinä mitään tapahdukkaan, Jimi meni hienosti valoihin ja ajoi hyvän (paremman) lähdön. Ja eihän kukaan mitään uutta ole keksinyt, ei team Orhanenkaan. Osa kilpailusuoritustahan on nimenomaan se, että saadaan vastustaja hämilleen ja parhaitenhan se tapahtuu nimenomaan lähdössä. Suurin virhehän oli, että vaikka tiesimme mitä tulossa oli, niin läksimme siihen mukaan. Akselin olisi pitänyt ajaa heti valoihin kun lähettäjä siihen antoi luvan. Ja tästä olin itselleni niin vihainen, että tosiaan kuulosuojaimet saivat kyytiä.

    Itse en välttämättä ole aina onnitellut voittajaa, kun siellä on yleensä ollut seuraava auto tulossa.(editoin tätä kohtaa sen verran, että en tarkoita seuraavaa kilpailijaa, vaan sitä meidän oman tiimin seuraavaa autoa. Tällä hetkellä niitä on 3 kpl). Tässä tapauksessa olin itselleni niin vihainen, että katsoin parhaimmaksi poistua heti lähtöalueelta.

    Lapset käyvät onnittelemassa yleensä varikolla, ei maalipäässä. Akselikin kävi Jimiä etsimässä parikin kertaa, en ole varma löysikö.

    Lasse Koskinen
     
  10. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Onpahan käytöstä Team Koskiselta. Lajin pitäisi olla nuoria kasvattava ja opettava. Käytöstavat tulevat kuitenkin kotoa. Lasselle sen verran, kyllä meillä ainakin aina on onniteltu siellä maalipäässä. :soosoo:
     
  11. BBC

    BBC Guest

    Onnea Suomussalmi, juhlinta jatkuu .
     
  12. 1/4mile

    1/4mile 3rd gear

    Miksi sitten moinen kiukuttelu facessa ja kuka sen kirjoitti?
     
  13. pile

    pile Gearhead

    Kyllä pienistä asioista saadaan iso haloo aikaan.
     
  14. Gerball

    Gerball Gearhead

    Ei tuo mielestäni mikää pikkujuttu ole minkä voisi olankohautuksella unohtaa, varsinkin kun kysymys junioreista, eikä 13 kommenttia od foorumilla nyt mikää kovin iso haloo vielä ole..
    Kun pikkumiehen ansaittua voittoa dissattaan em. tavalla, on ihan asiallista ottaa tapaus hyvien perusteluiden kera esille.
     
  15. pile

    pile Gearhead

    Niin vanhemmathan täs taas vouhottaa. Ei itse lapset.
     
  16. hantta

    hantta Double Gearhead

    Onkohan tuollainen käytös levinnyt jäkis,- ja jalkiskentiltä nyt jo moottoriurheiluunkin?

    Hantta
     
  17. fury poika

    fury poika 3rd gear

  18. tonttu

    tonttu 1st gear

    Epäurheilijamaista käytöstä ei muutaku ilmotusta akk:n ja vuodeks lisenssi kuivuu kuskilt ni oppii isäkin käyttäytyy.
     
  19. Mopar

    Mopar Gearhead

    Oho, kerrankin nimimerkki kohdallaan :odroll:
     
  20. Rolssi62

    Rolssi62 1st gear

    Kyllä tuo "naamakirjan" teksti on aivan selkeä. Team Koskinen syyllistää toisen kilpailijan ja syyttää häntä oman kilpailijansa häviöstä. FHRA:n puheenjohtajana Lasse Koskisen käytös sekä radalla, että hyökkäämällä tuolla tavoin ALAIKÄISTÄ kilpailijaa kohtaan voidaan pitää pöyristyttävänä.
     

Kerro tästä muillekin!