Teardrop camper peräkärrystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Timmo, 9.3.2015.

  1. Timmo

    Timmo 1st gear

  2. rodhot

    rodhot Gearhead

    [​IMG]

    Rekisteriotteen painoa kun et ylitä ja vuosimallin mukaiset valot .
    Tässä alustana Cavalier -68
     
  3. Timmo

    Timmo 1st gear

    Idea lienee, että omamassan voi muuttaa, mutta kokonaismassa ei muutu?
     
  4. Timmo

    Timmo 1st gear

  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Olihan joku itse tehnytkin tuollaisen sänky edessä ja keittiö takana


    Kun vaan sais aikaiseksi niin tekisin itsellekkin, mut tosiaan millä se vaneeri sään kestäväksi järki hinnalla, joku vene maalihan varmasti toimisi, mut onko se sit vaunussa kestävää?
     
  6. äksy

    äksy 1st gear

  7. Timmo

    Timmo 1st gear

    Tuossa oli käytetty epoksikyllästystä, voisi toimia.

    Mitenkäs kuidulla ja hartsilla saadaan semmoinen tasainen kiiltävä pinta aikaan. Se topcoattiko siihen tasoittuu nätisti? Telattunahan se hartsi + matto on käsittääkseni suht epätasainen?
     
  8. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  9. rengaw

    rengaw 1st gear

    Ei tuo alumiinin liimaaminen vaneriin mikään mahdoton homma ole. Ostaa paikallisesta peltisepänliikkeestä 0,5mm alumiinilevyä ja rautakaupasta kestopur (en muista mallia) uretaaniliimaa. Levittää liiman tasoitetulle vanerille ja pelli päälle, käyttää apuna kuormaliinoja ja jotain levyn/laudan paloja että saa pellin puristettua vaneria vasten. Kulmiin alumiini listat ja niiden alle elastinen liimamassa (butyyli massaa käyttävät asuntovaunuissa).

    Tietysti kestäähän maalattu vaneri kuorma-autoissakin niin miksei myös asuntovaunusssa. Filmivanerista koppi, maalille tarttumapinta hiomalla ja siihen päälle normaalit maalaus toimet. Kulmiin kun laittaa hyvin tiivistetyt listat niin vesi ei pääse sieltäkään vanerin viilujen väliin.
     

Kerro tästä muillekin!