TEE-SE-ITSE: Lamborgini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja wili, 26.11.2009.

  1. wili

    wili 3rd gear

  2. Raameli

    Raameli 1st gear

    No jo on auton tehny :D Taitava jätkä kyl :)
     
  3. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    olo on vaikuttunut..
     
  4. unknown

    unknown 3rd gear

    Niin tai mitä jos olisi käynyt töissä ja ostanut aidon? Onhan se villi ajatus ja kaikkea, jos näin lonkalta heittää...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    On siinä hommaa ollut, mutta ei se silti tee lamborghinista hyvännäköistä autoa.... :odroll:
     
  6. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    sehän tuo oiski ku joku naputtelis jonki challengerin tai camaron pellistä :rotfl: kait tuollasen pahvilaatikon nyt hitsailee kasaan kymmenessä vuodessa :p paitsi että tuo on kyllä melko helkkarin nätisti tehty jokatapauksessa.
     
  7. 7ups

    7ups 1st gear

    Taitava, mutta mielikuvitukseton tyyppi. Noilla taidoilla olis voinu tehdä kokonaan omanlaisen auton niin ei tulis toista vastaan. Tai sit jonkun kauan kadonneen konseptiauton.. Mut jos Countach on se juttu niin mikäs siinä, ei niitäkään ihan liikaa liikenteessä pyöri. Ja miksei olis..
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Leffa kokonaisuudessaan tänään Maikkarilta klo 23.30
     
  9. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Jos ei sille riittäny italian poikien käsityön laatu :D
     
  10. -TH-

    -TH- Gearhead

    vau...erittäin hienoa jälkeä.
     
  11. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    miksäköhän ei repilikoinut jotain uudempaa ja kalliimpaa mallia, vaikka Murcielagoa. Noita Countach repikoita saa kuitenkin jo parilla kolmella kymppidonalla joten olsi voinut käydä vaikka töissäkin ja ostaa valmiin... tosin lasikuitusen :-?
    Kerran näin Murcielago replikan joka oli rakennettu lintta-tyyliin, siis matta musta ja muutenkin vähän härskimpi ilman bing blingejä. Oli muuten upea vehje!
     
  12. Master_Of_Orion

    Master_Of_Orion 1st gear

    Uskoisin, että syynä on seuraava:

    "He has really spent the last 17 years of his life building this car."

    Kun tuo artikkeli on päivätty viime vuodelle, tekee 17 vuoden työrupeama minun laskujeni mukaan aloitusvuodeksi vuoden 1991. Countach oli juuri poistumassa valmistuksesta ja Diablo tulossa tilalle, joten se oli tuolloin itsestäänselvä valinta. Toisaalta 2001 tuotantoon tulleen Murcielagon ennustaminen kymmenen vuotta aikaisemmin olisi vaatinut selvänäkijän kykyjä... :D

    Mitä tulee tuohon autoon: Sekä sen laatuun että eritoten valmistukseen käytettyyn aikaan, niin sanoisin, että olisi tuo, ketään väheksymättä, jäänyt monelta tekemättä... :)
     
  13. unknown

    unknown 3rd gear

    Jos aikuisten oikeasti puhutaan niin eipä tuossa replicassa työnlaatu ole lähelläkään sitä mitä tehtaan työntekijät ovat tehneet, varsinkin se että replicassa on paljon enemmän saumoja.
    Runko on todella tökerö, enkä usko että pääsee lähellekkään aidon rungon jäykkyyttä, myös painoa on varmasti aika paljon enemmän kuin aidossa.

    Kivahan olisi että kori olisi edes lähellä aidon auton muotoja, mutta ei...


    Erikoista sinänsä että laatuseikkoihin otetaan kantaa vaikka todellista tieto pohjaa vertailun tueksi tuskin edes löytyy, tällä palstalla kun ei monikaan, voi sanoa että autotallista löytyy aito Ferrari tai Lamborghini.
     
  14. America

    America Gearhead

    Eiköhän tässä ole kuitenkin Mainpointtina se, että kaveri on vääntänyt käsitöinä kyseessä olevan laitteen. Kuten mainittu, tuo olisi jäänyt monelta palstalaiselta rakentamatta.
     
  15. Naula

    Naula 3rd gear

    Kunnioitettava homma, ihan mistä vaan seikasta riippumatta.
     
  16. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Huomattavasti komeempi kun suomessa nähdyt Ferrari ''replicat'' :rotfl:
     
  17. unknown

    unknown 3rd gear

    Joskus olen miettinyt näiden "Ferrari replicoiden" kanssa sitä että mistä kohtaa ne on Ferrari replikoita? Mitä autoa niissä yritetään imitoida?

    Enemmin kutsuisin niitä Ford GT40 replicoiksi.
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    "Kelaariviritykseksi" ihan siisti. Meni tovi tuolaa linkissä. Käykää katoo se E Jagge. Kommentteja?
     
  19. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Taitaa ferrari-lambo miestä harmittaa kun noin paljon pitää dumata toisen harrastuksena tekemää replikaa. Onhan tossa ainakin kunnon kone toisin kuin aidossa! :rotfl: Aitojen lambojen topikissahan näkeekin mihin ne on hyviä, rikkaiden ryssien kännissäajelu törmäilyautoiks!
     
  20. unknown

    unknown 3rd gear

    Ei harmita. :wink:
    Tai harmittaa siinä mielessä että kaikki tuo hukkaan heitetty aika ja vaiva palkitaan todenääköisesti vielä jatkuvilla ongelmilla ja muutostöillä.

    Onhan se harmittavaa että autoja menee rikki, mutta sattuuhan noita ja täytyyhän se joku auto alla olla... Kyllä tehdas lyö auto takaisin nippuun, kun on pakka kunnossa niin ei tarvitse edes vakuutusyhtiöiden kanssa leikkiä... 8)
     

Kerro tästä muillekin!