Teholan kolariautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja 4dFunClub, 2.4.2009.

  1. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Mikä mesta mahtaa olla Tehontiellä siinä Karvan puulaakin lähellä, mutta toisella puolella tietä? Sekalaista kolaroitua ja palanutta autonhylsyä kymmenittäin, osa todella tuoreen näköisiä. Kiinnitin huomiota kullanväriseen Astroon ja kun selasin rivistöä, niin siellä oli myös 60-70-luvun vaihteen valkoinen Dart.
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Taitaa olla Kuljetusliike Tuurin tilat,kuskaavat noita lunariautoja.
     
  3. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Elimäen SEOn pihalla oli jonkin aikaa sitten valkoinen -68 tai -69 mallinen dartti jonka etukulma oli saanut siipeensä.Olisikohan sama Pirssi mistä tuossa kirjoitit :eek:
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Ne ovat aidan takana sen takia ettei kukaan pääse käpelöimään. Kyseinen kuljetusliike vie niitä vakuutusyhtiön laanille. Kuljetus liike ei myy eikä tiedä niistä muuta kuin mikä romu viedään ja minne.

    Niitä ei voi ostaa siitä pihasta, vakuutus yhtiö ei myy millään, se on sitten vaikeata, kokeiltu on. Kuulemma joku on silti sopinut yhtiön kanssa ja ostanut auton raadon pihasta, ennen kuin se kuljetetaan eteenpäin.

    Järjetöntä tai ei ne kuljetetaan ensin vakuutusyhtiön varikolle josta sen voi sitten ostaa ...
     
  5. Quest

    Quest Gearhead

    Ennen muinoin tarkastajilla oli lupa myydä alle 10 000mk katiskat suoraan pihasta. Kalliimmat kikkulat AVK:n kautta
    Nykytilasta ei hajua/voi olla yhtiökohtaisia eroja.
     
  6. niilo

    niilo 3rd gear

    Sama dartti mikä oli täällä seon pihalla.
     
  7. karvahattu

    karvahattu 1st gear

    Niin lähti tässä yhtenä päivänä trailerin kyydissä ÖKYmaasturin vetämänä hopeanvärinen pieni rättikattoinen rutattu mersu.
    Tuskin oli AVK:lle menossa...., tais jonkun kaverinkaveri saada sopuhintaan itselleen harrastepelin
     
  8. signet

    signet Gearhead

    Kovasti riippuu yhtiöstä että missä niitä myydään.SVT (omistajat Tapiola ja Fennia)myy lunastamiaan autoja netissä vahinkoajoneuvo.fi sivuilla ja ne autot saa näkemättä ostettuaan noutaa SVT:n yhteistyöyritysten varastoilta.Näin SVT yrittää (ainakin halvempien osalta)päästä eroon turhista kuletuksista,äärivastakohta on eräs nimeltä mainitsematon yhtiö joka raahauttaa kaikki euron arvosetkin romut AVK:lle myyntiin.
     

Kerro tästä muillekin!