Tehostajanletkut teettäminen JKL

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Bronco II -89, 29.8.2005.

 1. Bronco II -89

  Bronco II -89 1st gear

  Kyseessä siis ohjaustehostajanletkut
  Missäs olette teettänyt letkuja kun hydrauliikkaliikkeistä ei löydy noita "autoliittimiä"
  plussaa olisi Keski-Suomen alueelta jos löytyis.
   
 2. 68FuryIII

  68FuryIII Gearhead

  Täälä hämeenlinnassa kävin just kysymässä teettämistä niin saa uuden kutakuinkin samaan hintaan jos orkkistyyppinen käy. Onneks naapuritallin pihassa oli purkuauto josta sai edullisesti : )
   
 3. Jupe

  Jupe Gearhead

  Kävin pari viikkoa sitten korjauttamassa käyttökäkättimen tehostimen paineputken hiflexillä. Rekordissa kun on metalliputkella lähes koko matka, otettiin päät + pätkä putkea vanhasta, helmiliitokset + puristepäät uuteen letkuun ja hyvä tuli.
   
 4. Chevy Twoo

  Chevy Twoo 1st gear

  Hytaflexilla synnytettiin letukkaan käypäset superkalliit kuumankestoiset silikooniputket..liittimet oli std-hintasia....vieläkin perhe syö kaurapuuroo kesät talvet....
   
 5. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Hyvinkäällä vaikuttaa ainakin sellanen firma ku Mercante. En tiiä onko se laajempi firma vai hyvinkääläinen yksityis pulju. :odroll: Sieltä ainakin saa niitä letkuja.
   

Kerro tästä muillekin!