Teollisuus-/kolmisyöttö ompelukone

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Pannu H-D, 12.8.2021.

 1. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Ostaisin otsikon mukaisen ompelukoneen.
  Voima- tai valovirta kone molemmat käy.

  P. O5O-65267 numero on ihan oikein vaikka noin lyhyt. Soitto, whatsapp tai normi viesti.
   
 2. bathory

  bathory Gearhead

  Saitko koneen jo. Jos, niin mä tarvisin myös. Mutta vain valovirtavehje.
   
 3. THE61OHV

  THE61OHV Gearhead

  Kiertonetistä kannattaa etsiä.
   
  bathory tykkää tästä.
 4. Regency

  Regency Gearhead

  Meillä on semmoinen jouten. On pitänyt opetella käyttämään mutta on vaan jäänyt. Pirkanmaalta löytyy.
   
 5. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Joka mieheltä pitäis löytyä sellainen jos on vähänkin harrastanut vanhoja romuja ja niitä joutunut verhoilemaan . Olis melkein joutilaana , samoin muutama sata metriä keinonahkaa , lankoja kilometreittäin eri värejä , vetoketjua ym, niittiä ja nepparia, nahkaa ja joku pakka verhoilukangasta erilaisia. Mutta H-D ei arvaa myydä kun en tiedä miten päin lanka laitetaan neulaan ym. enkä tiedä mitä eroa on challen tai sohvan verhoilussa.
   
 6. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Ei ole löytynyt toki en ole nyt aktiivisesti etsinytkään.
   
 7. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Tänä päivänä on servo moottoreita mitkä pitäisi olla yhtä tehokkaita kuin vanhat voimavirta moottorit ja hiljaisia. Tällä saa muutettua voimavirta koneen valovirtaiseksi,epäilen että löytyykö kolmisyöttö konetta alunalkaen valovirralla..
  Itseltä löytyy pfaffin kolmisyöttö kone ja neuloo kaikesta läpi mikä jalan alle mahtuu.
   
 8. bathory

  bathory Gearhead

  Juu ei varmaan alun alkaen olekkaan mutta paljon niitä on muutettu valovirralle jo valmiiksi aikojen saatossa. Ei toi servomoottorinkaan vaihtotyö mitään ihan ilmaista ole :/
  Noi koneethan on jotain tyyliin 500w. Miksi tarvii olla voimavirta?
   
 9. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  En ole watteja katsonut mitä olisi,tyydyin laittamaan töpselin seinään mutta joo,jos joku muu osaisi kertoa miksi ovat alkujaan voimavirta koneita?
  Näyttävät servomoottorit olevan 350-400e. Välissä joten kalliita ovat mutta jos se on kehujen mukainen niin saahan sille jotain vastinetta kai myös.
  Sitten kun rupeaa asiaa palastelemaan että viet verhoilijalle josta saat vuoden päästä ehkä työn takaisin ja maksat pienestä hommasta tuon summan niin.. äkkiä on kone maksettu eikä tarvi odotella. Ja voihan sitä tarvia muuhunkin ompeluun mutta oikein luirusta ikkunaverhoa ei kannata.
   
  Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!