Teräsvannesorvaria/hitsaria Helsingin seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja onbuicks, 8.10.2012.

  1. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tarve olisi halkaista neljä vannetta ja liittää leveämmät puoliskot yhteen leveämmän vanneparin aikaansaamiseksi. 0400813222
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    ei välttis mee rengas vanteelle sellasessa
     
  3. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Vanteesta käytetään ihan samat sisä ja ulkoreunat kuin alunperinkin, vain hieman leveämpänä, eli renkaan suhteen ei ongelmia.
     
  4. v8rulez

    v8rulez Gearhead

  5. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Jos liität kahdesta normaalista teräsvanteesta leveet puoliskot yhteen niin kuten tossa edellä jo sanottiin niin menee aika hankalaks saada rengas päälle. Toisella vanteen reunalla täytyy meinaan se "keski ura" tai syvennys olla lähellä reunaa jotta renkaan pystyy asentamaan.
     
  6. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Niistä liitetään ihan alkuperäiset sisä- ja ulkoreunat yhteen joten kaikki urat säilyy ihan ennallaan. Liitetään vaan ne leveämmät. Sorvataan siis 4 vannetta halki joista käytetään leveämmät puoliskot uusien tekemiseksi.
     
  7. roope68

    roope68 Gearhead

    Jotkut laitto aikanaan vanteet sorviin jossa katki ja väliin lattarautaa toivotulla leveydellä ja ihan migillä kiinni.
     
  8. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Vannepajalla onnistuu eikä kauheen kalliit oo
     
  9. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Kiitos kaikille, löytyi yhteys.
     

Kerro tästä muillekin!