Test & Tune "ryhmä" SM-kilpailujen yhteyteen.?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rellu8, 27.5.2012.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Ja kyllähän tuolla toimitsijoitakin pyörii päiväsaikaan. Yöllä liikehdintä varmaan on hiljaisempaa ja silloinhan sitä tapahtuu ikäviä, jos on tapahtuakseen.
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    Uskosin sinne niin paljon porukkaa jäävän, että tarvittaessa saadaan vapaaehtoinen vartiointi rinki järjestettyä.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Ja taitaa se elämkin si8ellä jatkua aika myöhään. :wink:
     
  4. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Tune ilmoittautuminen on siis ummessa, pääseekö pro ryhmiä enää testaamaan esim Tierpin epäonnen jälkeen ? sade ja muut ongelmat sotki kai usean tiimin kisan ...
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Eiköhän tuo Kamasaan ilmoittautuminen selviä parhaiten olemalla yhteydessä toimistolle.
     
  6. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    niin selviää tiimien osalta, ajattelin lähinnä katsojia jotka saattaa innostua tulemaan kamasaan katsomaan mahdollisia pro lähtöjä, vaikka sm-ryhmäläiset sitä vastaan kapinoi ...
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Varmaankin tuonne osanottajalistoihin on tulossa päivityksiä jossain kohtaa. Tällä hetkellä Mia on yksin töissä toimistolla, mutta Emilia palaa hommiin maanantaina ja sen jälkeen varmaan ehtivät jopa päivityksiä nettiinkin ajatella.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Tänään on tullut päivityksiä sekä Kamasan että Nitrojen osallistujiin. Kamasan testaajista näyttää vielä puuttuvan ainakin Timo Lehtimäki, joka saapuu paikalle mikäli saavat ennen Kamasaa takasiiven leimattua.
     

Kerro tästä muillekin!