TF 727 nappi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Raider Japa, 29.4.2018.

  1. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    TF 727 nappilaatikosta hävisi D osittain eli D:llä ei jaksa lähteä liikkeelle "jyrnyää vain" lukkoykkösellä lähtee liikkeelle ja sitten painaa D niin toimii. R toimii normaalisti. Missä vika?
     
  2. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Noilla oireilla veikkaisin vapaakytkintä, eli spragia. Siinä tapauksessa loota kannattaa purkaa heti, niin siellä on ehkä jotain vielä pelastettavissakin.
     
  3. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Ei muuta kuin askin irroitukseen
     
  4. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Vapaakytkin oli rikki ja uusittiin mutta ongelma ei poistunut vaan huononi nyt ei vaihda ykköseltä suurempaa millään. Laatikko ollut kaksi kertaa remppaajalla ja vikaa ei löydy. Onko ajatuksia missä vika?
     
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

  6. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Säädöt on kohdallaan.
     

Kerro tästä muillekin!