TF-904 huolto kysymys??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja J.M, 10.4.2008.

  1. J.M

    J.M 1st gear

    aattelin jos säätäis pannat tuosta lootasta,arvoja etsiessäni löysin niin montaa eri vaihtoehtoa että ettei tiiä ketä uskoa??? 360:n vm.76 perässä on toi loota ja vissiin se on hd malli?kokemuksia? ja takapannan saa säädettyä kun ottaa venttiilikoneiston edestä?
     
  2. J.M

    J.M 1st gear

    Huhuu?missäs se kaikki tieto on? :p
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Huhuu :rotfl: . Etupannan säätö on ihan simppeli juttu vaikkapa niin että jollain pikkuavaimella kiristät sitä sisempää "ruuvia" niin kauan kuin se ilman isoa voimaa menee ja sitten pari kierrosta auki. Jos ja kun ö-pohja on pois niin toi on helpompaa tehdä sormituntumalla koittamalla silleen että vipu liikkuu pari milliä sormin.
    Takapanta silleen sormin koittamalla sopivaksi eli vipu saa liikkua sormivoimin jotain ~4mm. Venakoneistoa ei tarvii irrottaa.

    Tähän löytyy haulla ihan "tieteellisetkin" ohjeet!
     

Kerro tästä muillekin!