Tf-904

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 1.2.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikäköhän tökkii ko. laatikossa kun kolmoselle vaihtaessa motti karjaisee tyhjää eli vaihde meneekin ikäänkuin vapaalle? kaikki muut vaihteet pelaavat kyllä. Onkohan kasauksessa mennyt jotain päin p:tä?
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joku ei synkkaa, joko kick down pannan vapautus liian aikaisin tai kolmoskytkimen kytkeytyminen tapahtuu liian myöhään. Aloita vaikka tarkistamalla etupannan säätö.
     
  3. Valtteri

    Valtteri 1st gear

    Kiitoksia vihjeestä! Täytyy kaivaa jostakin pantojen momenttiarvot.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    jos on vakioloota niin avaa se pannan lukitusmutteri kuskin puolelta, kiristä panta "ruuvarikireyteen" ja ota auki päin kaksi kierrosta. Joissain shift kiteissä jne arvo on 1.5 kierrosta. Ja oikee kiristysarvo on muistaakseni jotain 7 in/lbs, eli puolisen kiloa.
     
  5. Valtteri

    Valtteri 1st gear

    No tuhannet kiitokset taasen!!!

    Nyt pitäis malttaa vielä odottaa talvilomaa, jotta pääsis tekemään nuo jutskat. Vaikeaa tämä "etäharrastaminen", auto 650 kilometrin päässä tallissa!!!
     

Kerro tästä muillekin!