th 200 r4 lopusako ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kylähullu_maalta, 13.11.2007.

  1. elikkäs pitkään hyvin palvellut buickin loota on pikkuisen alkanut 1 ja 2 luistaa, vaihtaa kuitenkin normaalisti jopa ihmeen pehmeästi ja öljyn väri terve. eli mitä tuolta nyt oletettavasti on mennyt ? kitkapannat ainakin mutta muuta uusimisen arvoista laatikkoa avatessa vai onko tuon niin paska loota kuin kehutaan että kannattaa upottaa päijänteeseen ja katsella vahvempi?

    kiire ei laatikko rempalla tule, sotki sitten viikonloppuna öljyt ja vedet sekaisin ja kunnolla, mutta katsotaan nyt mitä oldisn koneesta vielä tulee
     

Kerro tästä muillekin!