th 200r4 trans amiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lerssi, 15.5.2010.

  1. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    eli potilaana ois 77 transu johon tekis mieli neljättä pykälää. vanha toosa on th 350 ponun nelisatkun koneen perässä. pulttijakohan noissa varmaan on sama mut mites strategiset mitat muuten? eli onko ne yhtä pitkät ettei tarvis kardaania muokata. kannatin palkin kohta? ku ois tossa toimiva 200 toosa farmin alta mut arveluttaa vähä sen kestävyys emännän lyijyjalan alla. siinä voi dexronit muuttua costa ricaksi hyvin hätäseen. vinkkiä hommaan kaivattas.
     
  2. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  3. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    meni taulukko yli hilseen. kumpi niistä luvuista on toosan pituus? ja mikä on kannakkeen paikka? tossa oli muka 10" eroo.
     
  4. ford59

    ford59 1st gear

    Pitkähäntäinen Th350 on saman mittainen kuin Th200R4 ulostuloakselin osalta, Kumityynyn paikka on taaempana 200r4:jässä. Kai se pitäisi kestää 400 kivutta, ainakin jos on kunnossa. Mudraser kommentoikoon lisää...
     
  5. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    mullon 2004r kireen 455:n perässä ja tuntuu kestävän vaikka kumitkin savuaa sillon tällön,tosin vähän vahvisteltu.
     
  6. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    toi vahvistaminen ois varmaan ihan fiksu veto. millehän pajalle se kantsis viedä täs tampesterin nurkilla? ja mitähän moinen operaatio kustantaa suurin piirtein?
     
  7. wannabe rodder

    wannabe rodder 1st gear

    http://www.jmgarage.net
     
  8. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    summitilta löytys valmiina tämmöne:http://www.summitracing.com/parts/TCI-381500/ sanos että kestää 450hp eikä ois ihan kauheen hintane,uus kuitenki
     

Kerro tästä muillekin!