TH 350 accumulatorin kanava?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 4d sedan, 13.5.2014.

  1. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Laatikkoa avatessa löysin jotain kemiallista metallia tms. tuosta kanavasta mikä menee tuonne accumulatorille.
    Kysymys kuuluukin että onko sillä jotain tavoiteltu(varmaankin) ja olisko se syytä tulpata edelleenkin jos on kaikinpuolin ollut tyytyväinen lootan toimintaan? Jos niin, sit meinasin siihen kanavaan veivata jengan ja laittaa liimalla ihan 1/8"-tulpan...

    Tönärin häntä osoittaa kanavaan jota tarkoitan:



    [​IMG]
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Ilmeisen harvinaista että tuo kanava tilkitään? Onkohan sit yleisesti jo jonkun mallin shift kitissä pellissä se tukittu?

    No, tukossa se mulla oli ja kyseisen toimenpiteen lisäksi oli accumulatorista jousi poistettu. Aikani kuuklettelin ja en kyllä sellasta tietoo löytänyt joka vahvistais käsitystä suuntaan tai toiseen?

    Huvikseen ei vaan viittis tulpata kun sit sen tulpan poistamainen vaatii venttiilikoneiston tiputtamisen pois, ei kovin mielekäs toimenpide loota autossa paikoillaan.

    Toisaalta, jos accumulatorin jousi on jo poistettu niin eikös silläkin toimenpiteellä ole jo tehty toimettomaks koko accumulaattori?

    Jousen poistoa ei yleisesti suositella, mutta hyvin se pelas ilman sitä joustakin....
     

Kerro tästä muillekin!