TH-350 alipaine putki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja maxvo2, 2.3.2019.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tuossa -71 Ponussa oli alipaine putki korvattu vuosikymmeniä sitten letkulla.. Eikös näissä ollut alunperin metallinen putki looran ja imusarjan välissä? Vain liitokset kumiletkulla. Mikähän olisi passeli putken sisähalkaisija uutta kun alan väsäämään. Ei nyt viitsisi amerikan ihmemaasta moista tilata.

    Jos joku viitsisi mitata millaisia putkia noissa loorissa on ollut...
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei se kovin nuuka halkaisijasta ole, mutta metalliputken ero tuntuu käytöksessä selkeesti verrattuna kokopitkään letkuun.
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Eli jos mittaan uuden modulaattorin liitosputken sisähakaisijan ja vastaavasta taivuttelen uuden putken niin mennee toleransseihin.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pistä säädettävä modulaattori niin sillä letkun materiaalilla ei ole juurikaan väliä, kunhan ei mene lyttyyn.
     
  5. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    muutama milli taitaa olla sisähalk. putkessa. muistaakseni 4mm sisähalk. letkulla päät omassa. putkea on reilu puolet linjasta
     

Kerro tästä muillekin!