th 350 yokissa klappia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nova 76, 8.10.2012.

  1. nova 76

    nova 76 2nd gear

    elikkä ilmeisesti lootanhännänhela menny 2 tuhannessa kilsassa väljäks. otin kardaanin irti eikä tullu yhtään öljyy ulos, voisko tosta johtuu kuluminen. muuten loota pelannu ok.
     
  2. peltsi

    peltsi Gearhead

    Ei sieltä yleensä tulekka öljyä kun kardaanin nyppää pois. Ei ne kyllä parissa tonnissa saa kulua. Paljon siinä on klappia? Sen vaihto on kyllä helppo homma jos epäilet sen kuluneen ennen aikojaan
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pitäis sieltä muutama tippa aina tulla kun yoken ulos vetää. Öölin poistumisreikä on vaakatasossa aabaut yoken keskilinjassa.
     
  4. nova 76

    nova 76 2nd gear

    kyllä sitä klappia on iha reilusti ja uejelsi tasakaasulla, oisko ollu liian vän öljyy jos vaikka kiinalainen säästäny ja tehny lyhyen putken.
     

Kerro tästä muillekin!