TH 350C ja shift kit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja chevy 34, 1.2.2010.

  1. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Oisko kellää heittää asennus kuvatuksia transgo SK350 A shift kitin asennuksesta... Rojut olis mutta ei kuvatuksia.. Tää olis tarkoitus pistää Th 350C lodjuun..
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Aika vanhan version kuva mutta tolla pitäis saada homma valmiiksi!
    [​IMG]
     
  3. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Tattis! :D

    Tuossa kitissä näytti olevan välilevy mukana mut se ilmeisesti vaan lukottomaa versioon? mites noi kuvernöörin jouset ja ilmeisesti modulaattorin venttiilille tuleva jousi? Oliko niistä mitää mainintaa erikseen? :odroll:
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu se välilevy ei käy lokuppitoosaan, mutta tossahan on paikat joista mennään isommalla poralla läpi. Kuvernööriin ja modulattorin venaan ei kannata koskea ennenkuin käy baanalla testaamassa. Jos vaihdot venyy turhan ylös niin sitten kuvernööriin toinen jousi! Jos vielä vaihtaa turhan ylhäällä niin joko ruuvaa modulaattorin säätöä aukipäin tai jos ei säädettävää niin sitten jousi mudulaattorin venttiiliin!
     
  5. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    ok! näillä mennää.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!