TH-400 Pudottaa oudosti pienemmälle kuorman laskiessa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Karck, 27.5.2013.

  1. Karck

    Karck 3rd gear

    Joo nyt on alkanu toi vaihteisto vähä temppuilee. Kuvitellaan tilanne jos ajan mäkee ylös 60 alueella ja se vetää ihan nätisti kolmosella sen ja jaksaa vetää hienosti. Kun pääsee mäen päälle ja siit alkaa vaikka loiva alamäki niin se heittää kakkoselle. Ja kierrokset nousee mutta vetoa ei o, vai meneekö vapaalle?! Alamäkeen ainaki tuntuu silt että kun nostaa kaasun ni kierrokset putoo iha tyhjäkäynti tasolle ja valuuki ku ois vapaalla. Luin että vois olla panta menossa? Kellää muulla ollu tämmöstä? Muuten vaihtaa hyvin ja vetää et ei o luistamista huomattavissa, tää siis esiintyy vaan sillonkun oikeestaan tarvis saada isompi vaihde kun kuorma kevenee!
     
  2. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Missä sulla on alipainemodulaattorin letku?
    Ei kai ole lipsahtanut kaasarissa ported vacuum liitäntään.
     
  3. Karck

    Karck 3rd gear

    Hhmm Kyllä toi piti olla mun mielest full time vacuumi. Yritän virittää suoraa imarii sille paikan ni poistuu sekin arvuuttelu. Katoin kyl mittaril joskus omast mielest että toi on ihan full vacuum. Mut onpaha varmajuttu sitten.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tossa toosassa on kakkonen ja kolonen "yhtäaikaa" päällä, jos kolosen mäntä vuotaa pikkukiekoilla niin kakkoselle se silloin menee.
     
  5. Karck

    Karck 3rd gear

    No jos se vuotas sieltä ni mitäs sille si pitäs sillo tehä? Saako korjattuu pohjan kautta? Ei o niin mitää kokemusta näist vaihteistoista oikee. Venttiilikoneistonha vissi isaa ulos totakautta.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei pysty korjaamaan kuin purkamalla koko toosa.
     
  7. Karck

    Karck 3rd gear

    Eli ajetaan kunnos ei toimi ja si viedään korjattavaks ellei löydy muuta syytä tälle! :D
     
  8. Karck

    Karck 3rd gear

    Ongelma ratkastu siirtämällä alipaine suoraan imusarjasta. Vissiin si saa tarpeeks tosta kaasarin kyljestä.
     

Kerro tästä muillekin!