th 700 luistaa hieman

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja chevy js, 28.2.2008.

 1. chevy js

  chevy js 3rd gear

  Laatikkoon on tehty täydellinen remontti noin puoli vuotta sitten ja nyt tuntuu että 4:nen on ruvennut luistamaan ylämäessä. myös uusi turbiini ja tv- vaijeri sekä öljyt ja suodatin laitettu silloin ajettu ehkä 5000km remontin jälkeen. Mikähän mahtaisi olla vai pitääkö laatikko viedä taas aukaistavaksi.
   
 2. sedandeville

  sedandeville 1st gear

  äkkiseltään vaikuittaisi siltä, että accumulaattorin jousi olisi poikki, ja sen takia panta ei saa kunnolla painetta. öljypohja irti ja accumulaattori auki ja tarkistamaan jousen kunto. sijaitsee laatikon oikeassa takakulmassa ja on kolmella pultilla kiinne. tuntuu olevan aika yleinen vika, etenkin uudemmissa missä jousi on toisesta päästä kartio.
   
 3. chevy js

  chevy js 3rd gear

  Täytyypi katsoa kun ajattelin nuo öljyt muutenkin vaihtaa. jos vaikka vika löytyisi sieltä kun ei koko laatikkoa viitsisi purkaa.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Muuten hyvä, mutta toi tarjottu accumulaattori on 1-2 vaihtoon se lootan puolella on 3-4 vaihtoon. Jousen katkeaminen tekee vaihdosta sellaisen "töksäytyksen" ei luistoa. Miten olet ton luiston todennut??
   
 5. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Voisko 4L80 laatikossa,tai tjsp,auto on -95 GMC paripyöräpikappi olla akkumulaattorin jousi poikki?Oireena on ettei aina meinaa vaihtaa neloselle lämpimänäkään,joskus saa ajella pitkäänkin ja silloin kun vaihtaa niin melkoisella rytkäytyksellä menee päälle.Sitten taas jos vaihtaa kolmoselta neloselle oikein,siis ilman että tarvii ajaa kilometritolkulla niin silloin ei rytkäytä.
   
 6. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tossa 4L80E toosassa ei ole noita "accuja". Vika voi olla jumittavassa solkussa.
   
 7. chevy js

  chevy js 3rd gear

  Luisto ilmenee sillai et ku rupeaa ottamaan voimaa mäessä yms... vauhti lähtee heti tippumaan esim 90 alaspäin nii että joutuu reippaasti koskemaan kaasu pedaaliin että vaihtaa pienemmän pykälän. vauhti siis tippuu mut kierrokset joko pysyy samana tai nousee. Tarpeeksi epäselvää :D Auto on siis mulle eka dieseli ja th700 en sitten tiedä millainen on normaalia käytöstä ja mikä ei, mut tuntuu aika hurjalle melkein samalle kuin kytkin luistaisi manuaali autossa.
   
 8. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Toi on ihan normaalia turbiinin käytöstä. Kun lukko putoaa pois päältä kuormitettaessa niin kiekat nousee ja se on siis ihan normaalia ja tietenkin kun vaihde pienenee niin kiekatkin nousee.
   

Kerro tästä muillekin!