(th-700)mitä muutoksia täytyy tehdä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jepees, 12.1.2007.

  1. jepees

    jepees Gearhead

    itellä 6.2d van.mitä muutoksia täytyy tehdä jos vaihtaa bensa koneen jatkeena olleen th-700:n
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Mielellään HD turbiini (ja oikea booritus 27 tai 30 booria) ja sen pitää olla hyväkuntoinen ja isompaan moottoriin tarkoitettu, ei mielellään mikään 6-koneversio. Ajossa sitten mahdollisesti keskipakosäätimen jousien vaihtelua tarpeen mukaan, niin että vaihtaa hyvin.

    Jotkut liikkeet oikeen mielellään myy noita vahvistuksia, mutta jos on hyvä ja sopiva, niin toimii ja kestää muutenkin. Mutta kuka tietää mikä se on avaamatta?

    Jos ostat käytetyn, maksa loppusumma (loput 2/3 osaa) vasta kun se on paikoillaan ja kunnon koeajon jälkeen toimivaksi havaittu. Jos ei myyjälle sovi, älä osta.
     

Kerro tästä muillekin!