TH-700 vaihtaa neloselle jo 60:ssä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mjo33400, 10.10.2002.

 1. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Mitä pitää tehdä,jotta sais vaihtamisen jonnekkin 80:n kohdalleVoisko Mudracer vastata,toki muutkin.
   
 2. jiiz

  jiiz Gearhead

  Oisko kickdown -vaijeri säädön tarpeessa?
   
 3. mätkä

  mätkä Gearhead

  onko se sit mikään vika? tai riippuu tietysti autosta...ainakin kevyt farkku tuntuu menevän hyvin vaikka nelonen menee jo kuudeskympis...en tiä onko se sit hyvä laatikon kestävyyden kannalta! kickdown-vaijerilla se vissiinkin säädetään...on kuulemma vaan aika tarkka asennostaan...menee helposti oikukkaaks koko vaihtaminen! vähän kerrallaan niin hyvä tulee.
   
 4. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Joo en tarkoittanutkaan,että se vika olisi,mut haluaisin vaihtamisen ylemmäksi.Vedätettäessä vaihtaa ylempää,mut rauhallisessa ajossa vaihtaa turhan aikaisin.Jotenki se ei oikeen jaksa kulkea nelosella kuudessakympissä,kun lukko törähtää päälle.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mjo33400 2002-10-10 17:25 ]</font>
   
 5. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Joku Scottdale Chevy tuttu tuumaili joskus säätäneensä itse noita vaihteita jostain paineventtileistä jotka olis jossain vaihdelaatikon ulkopuolella ?
   
 6. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Helppo kuin pythakoraan laushe :odroll:
  mutta tarviit keskipäkosäätäjään uudet jouset. Ajappa vaikka Päiviselle H:linnaan ja kysy jos sille on jäänyt NOYOYO kitistä musta,punainen ja sininen jousi ja jos vielä vaihtaa liian aikaisin niin vaihda sinisen tilalle punainen. Mutta jos haluat ite väsätä lootan tosi kuntoon niin voin lähettää sellaisen satsin jolla se rupee pelittään. Hinta vain privaatin kautta.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  canadalainen korjaaman omistaja sanoi että on väärä´käsitys automaatista pitäisi käyttää pienempää vaihdetta kiihdytykseen ja kaupunki ajoon vain matka ajossa käytetään suurinta vaihdetta(ympyröity D).tai jotai siihen malliin
   
 8. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Asia on kyllä tiedossa.Kiitos kuitenkin vinkistä,ihan hyvä huomautus.
   

Kerro tästä muillekin!