Th180

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rizla^^, 14.6.2018.

  1. rizla^^

    rizla^^ 2nd gear

    Gm pikkuloota eli TH180

    Mulla on ongelma että laatikko on ruvennut vuotaan öljyä kun vaihde on P tai N asennossa niin ilmeisesti pääakselin stefan kautta kun vuotaa turbiinikotelon kautta maahan. Vsihde päällä (R, D tai pakkovaihteet) ei vuoda koska pihatielle ei oo tullu öljyläiskiä mutta parkissa laskee alleen ja aika,rajulla vauhdilla.

    Onkohan vika vaan tuossa stefassa että päästää P asennossa kaiken öljyn läpi vai voikohan vikaa olla jossain muuallakin?

    Toisena kävin tänään koeajamassa autoa ja pari kertaa laatikosta kuulu semmonen outo ääni. Niinku vaihdelaatikko olis "pierassu" o_O mitähän se tarkottaa? Öljyn vähyyttä?

    Vaihteet kyllä kytkeytyy hyvin päälle ja lähtee hyvin vetämään eteen/taaksepäin.

    Nyt laatikko taas pöydällä tuon yhtäkkiäalkaneen öljyvuodon takia eikä viittis tota,stefaa vaihtaa ja taas ränkätä laatikkoo autoon paikalleen ja toivoo että vuotaako vai,ei,ja jos vuotaa niin taas tiputtaa lattialle.
     
  2. B-66

    B-66 Gearhead

    Turbiinissa (hius)murtuma? , jos ei stefan kautta vuoda?
     
  3. rizla^^

    rizla^^ 2nd gear

    Ilmeisesti stefan kautta kusi. Ei ollu varmaan huollon yhteydessä,tota vaihdettu kun oli vähän liimaakin sotkittu moiseen..

    Paikallisesta laakeriliikkeestä löyty uus stefa ja samalla tuli uusittua täyttöputken ja kickdownvaijerin O renkaat. Loota paikallaan ja huomena pääsee varmaan kokeilemaan että vuotaako edelleen :)

    Turbiini ei ainakaan falskannu ulos kun pyörittelin sitä vaikka öljyä siellä oli edelleen sisällä.
     

Kerro tästä muillekin!