1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Th180

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rizla^^, 14.6.2018.

 1. rizla^^

  rizla^^ 2nd gear

  Gm pikkuloota eli TH180

  Mulla on ongelma että laatikko on ruvennut vuotaan öljyä kun vaihde on P tai N asennossa niin ilmeisesti pääakselin stefan kautta kun vuotaa turbiinikotelon kautta maahan. Vsihde päällä (R, D tai pakkovaihteet) ei vuoda koska pihatielle ei oo tullu öljyläiskiä mutta parkissa laskee alleen ja aika,rajulla vauhdilla.

  Onkohan vika vaan tuossa stefassa että päästää P asennossa kaiken öljyn läpi vai voikohan vikaa olla jossain muuallakin?

  Toisena kävin tänään koeajamassa autoa ja pari kertaa laatikosta kuulu semmonen outo ääni. Niinku vaihdelaatikko olis "pierassu" o_O mitähän se tarkottaa? Öljyn vähyyttä?

  Vaihteet kyllä kytkeytyy hyvin päälle ja lähtee hyvin vetämään eteen/taaksepäin.

  Nyt laatikko taas pöydällä tuon yhtäkkiäalkaneen öljyvuodon takia eikä viittis tota,stefaa vaihtaa ja taas ränkätä laatikkoo autoon paikalleen ja toivoo että vuotaako vai,ei,ja jos vuotaa niin taas tiputtaa lattialle.
   
 2. B-66

  B-66 Gearhead

  Turbiinissa (hius)murtuma? , jos ei stefan kautta vuoda?
   
 3. rizla^^

  rizla^^ 2nd gear

  Ilmeisesti stefan kautta kusi. Ei ollu varmaan huollon yhteydessä,tota vaihdettu kun oli vähän liimaakin sotkittu moiseen..

  Paikallisesta laakeriliikkeestä löyty uus stefa ja samalla tuli uusittua täyttöputken ja kickdownvaijerin O renkaat. Loota paikallaan ja huomena pääsee varmaan kokeilemaan että vuotaako edelleen :)

  Turbiini ei ainakaan falskannu ulos kun pyörittelin sitä vaikka öljyä siellä oli edelleen sisällä.
   

Kerro tästä muillekin!