TH200-4R: vaihteenvalitsimen akselin tiivarin vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja buick8791, 22.2.2010.

  1. buick8791

    buick8791 1st gear

    TH200-4R:n Vaihteenvalitsimen akselitiiviste falskaa pikkusen laatikkööljyä. Mites, antaako tihkutella vai saapiko tuon vaihdettua kohtuudella? Näyttäis siltä, että ei iso homma, mutta...
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä sen vaihdettua saa mutta ei oikein nakkisormien hommaa :rotfl: .
    Naskali tai vastaava on oikea kalu kaivaa se vanha pois.
     
  3. buick8791

    buick8791 1st gear

    Joo, tiivistepesä on aikas umpinainen laatikon sisäpuolelta, joten niin päättelin, että ulkokautta se on kaivettava sen jälkeen ku on saanu akselin nypättyä pois.
    Muutenkin siä laatikon sisäpuolella ei ole tilaa kauheesti millekään työkaluille

    Se neula, joka on tökätty alhaalta päin tiivaripesään pitelee ilmeisesti akselia paikallaan päittäissuunnassa. Kait senkin saa pois kunnialla, kun se on sinne paikalleenkin saatu.

    Tiivarin kerrottiin olevan ei-standardikokoa, eli ei ole tiivistefirmoissa. Tilaamalla saa kylläkin Rock-Autosta. Tiä si miten Suomen laatikkofirmoissa yksittäiskappaleena ilman huoltosettiä.

    Yks hyvä vaihtoehto vois tietysti olla, että antaa olla just niiku se on.
     
  4. buick8791

    buick8791 1st gear

    Sain hyvät ohjeet tiivarinvaihtoon sekä myös akselitiivisteen Pekka Nätkinilta, Porin mieheltä. Kiitokset Pekka! Eli eiköhän sekin tästä..
     

Kerro tästä muillekin!