Th200r4 korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rampe92, 13.10.2017.

  1. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Elikkä ois tollanen laatikko mistä kolmos vaihde hävinnyt. Millanen homma tollasen laatikon kunnostus itse ois ku en ole tollasia koskaan tehnyt mutta ois kiva opetella. Eli löytyykö jotain korjus opasta suomeksi vai ainoastaan englanniksi. Ja jos jollain on kokemusta nii kaikki neuvot tarpeen kun tällä hetkellä ei ois varaa viedä mihinkään korjattavaks.
     
  2. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Sen voin sanoa, että suomenkielistä mallikohtaista opasta et löydä, mutta esim. ATSG:n ja Haynesin oppaissa on kyllä aika hyvät kuvat ja varmaan peruskouluenglannillakin pääsee aika pitkälle. Erikoisemmat tekniset sanat kääntää vaikka nettikääntäjällä...
     
  3. speedy

    speedy Double Gearhead

    Juutupistakin löytää paaljon vireoita, ja jenkkivoorumeilta paaaljon juttua .
     
  4. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

    On tullut katseltua noita Hiram Gutierrezin videoita jonkin verran. Lienee nykyisin olla juutuubissa nimellä Automatic Transmission: https://www.youtube.com/user/hiramgutierrez

    Vaikkei tuolla äkkiseltään löydy 200:en remppaa niin luulis, etä tuo 4l60e remppa antaa jotain käsitystä rempan sisällösta ja laajuudesta:

    Ja tuolla on sitten lisää hyvä laatuista tietoa: http://extremeautomatics.com/techHome.php
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tekniikan/autotekniikan sankirja avuksi kirjastosta ja oppaan kanssa alottelemaan.


    Googlekääntäjät sun muut saattaa heitellä mitä vaan käännöksiä ja nettikääntäjä syö äkkiä enemmän aikaa kun kirjasta tsiigaus.


    Kunhan purat ja kasaat järjestyksessä ja et hukkaa osia niin hyvin se sujuu!
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    ite tein ekan 200 r4 toosan ilman mitään ohjeita, levitin pitkälti kartonkia lattialle ja purin toosan siihen jonoksi samassa järjestyksessä ja samoinpäin kuin ulostin ne toosasta.

    tossa on se ongelma, ettei osaa tehdä kaikkia tarkistuksia mitkä olis hyvä tehdä ja vaarana on, että vaikka kaiken minkä tekee, tekee ja kokoaa oikein, niin toosa ei silti välttämättä toimi oikein.
     
    Jussi289 ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Iteltä kun ei palkkaa ota, niin tekeehän sen pari kertaa ja silti halvempi kuin pajalla :D
     
    xarper ja Rotten tykkäävät tästä.
  8. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Kahdesti tein pura, putsaa uusi masteri tyylillä mutta ei vaan kestäny... ilmeisesti askista oli jotain olennaista paskana kun kesti kuitenkin toistatuhatta kilsaa mutta sit tulikin ämpärillinen sorvisilppua ulos o_O

    Sit teetätin toisen askin ilmavirralla itelle ja nyt ton silppuuntuneen vein sille että katsokoon löytyykö enää mitään käyttökelposta ja jos runko on paska ni teen siitä baarijakkaran :rotfl:
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin tuli sun esimerkistä mieleen, että helpompi ois varmaan alottaa mikä ollut itellä ajossa ja sitten särkynyt, kuin joku 10v seissyt kunto x loota.
     
    DX tykkää tästä.
  10. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Juu ja sen mitä oon jäljestäpäin asiaan perehtyny ni tuntuu toi 200r4 toosa olevan näistä "perinteisistä" tomaateista se kaikkein eniten vihattu lootaremppaajien keskuudessa :rotfl:

    Mutta silläkin uhalla oon nyt hommannu yhden projektitoosan ja kirjallisuutta koska tähän asti oon kaiken omiin paskoihin tehny/rempannu ite ni kyllähän mä perkele vielä onnistun tekemään sen 200r4senkin saatana :poff:
     
    Karpov tykkää tästä.
  11. DX

    DX Double Gearhead

    taivaan tosi, kun ploota on ittellä ajossa ja noihin remppoihin on muutenkin pikkasen kertynyt tuntumaa, niin esmes viimeks kun camalasta katos pakki ja pakkovaihteista konejarru, niin kyllähän sen siitä pystyi päättelemään, että mistäpäin plootaa vikaa pitää lähteä etsimään ja varautumaan tarpeellisin varaosin, pari kolme ehtoota kun temusi niin kosla oli takaisin ajossa,

    jostaan varaosaplootasta tehden, mistä kukaan ei tiedä mitään,
    olis kyllä hyvä oikeesti tietää mitä tekee.

    mullakin olis tarkotus tehä yks 200r4, johon on tehty remppa ja ploota ei sen jäljiltä toiminut,
    kukaan ei enää tiedä miten laaja remppa siihen on tehty ja miten se ei sen jäljiltä toiminut,
    aika "kiva" alkaa tollasta perkaamaan kun läpi pitää sitten käydä vain ja ainostaan ihan kaikki ja kuitenkin on vielä sekin mahis, että esmes turbiini, jota mulla ei edes ole, oli se vika.
     
    Karpov ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kannattaa purkaessa koittaa olla rikkomatta osia ja sitten kun se lojuu jossain pari kk leviänä niin puolet osistakin on hukassa. Tulee meinaan melko kalliiksi kun sen vie pahvilaatikoissa jollekkin joka sen kasaa.
     
    DX tykkää tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mä niin haluaisin joskus olla se joka vittuilevasti kattoo kun laatikossa tuodaan rojekti tai joku ite särjetty kone. Ja hinta sen mukainen.


    Muistan vieläkin kun sääsin venttiilit päin vittua moposta vuonna 2017 syyskuussa ja mopon korjaaja annatteli. 4mm oli välys.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  14. rb

    rb Double Gearhead

    Joo`o.....

    Kuukauden vanhoja juttuja onkin jo vaikea muistella......
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin varmaan onkin jos on ikää tuo 70 :D
     
    jorkat, sdfsd ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  16. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Nii tietysti jos jollain on ehjä/kunnostettu th200r4 tai th350 nii voisin ostaa ja vaikka osa maksuna antaa kaks remppaa vaativaa 200r4 laatikkoa vaihdos
     
    Muokattu: 19.10.2017
  17. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tollai mäkin ajattelin duunata ekan seiskasatasen. Kolmepykäläisiä avanneella meinas kartonki loppua kesken.
     
    jorkat ja peltsi tykkäävät tästä.
  18. Turnn

    Turnn Gearhead

    "Laitoin" 700:een korjaussarjan. -Liikkuihan se jotenkin . Vein looran ammattilaiselle joka mm.uhkaili tukistamisella! Oli väärinpäin jotain osia jne...:D .
     
  19. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Olisko tarvetta chevy vai Bop th350 lootalle??
     
  20. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Kiitos kaikille homma jo hoidossa
     

Kerro tästä muillekin!