Th200r4 laatikon johdot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rampe92, 21.6.2017.

  1. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Eli mulla ois tollanen laatikko ja sinne menee kolme johtoa violetti, tummanruskee ja vaaleenruskea miten saisin noi kytkettyä niin että se turbiinilukko toimis napilla. Ku ei ole vielkään kuulunu jenkeistä tuota lock up kittiä vaikka tilattu jo toukokuussa uspartsin kautta.
    Ja löysin tälläsen ohjeen mis on eriväriset johdot mitä tuolla mun autossa.
    http://www.waasadata.com/essex/trans.html
     
    Muokattu: 22.6.2017
  2. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taas löyty sellainen kytkentä mitä en ole ikinä ennen nähny ja vielä ihan tehtaan tekemä. Sorry kuvan laadusta. Ploota on alunperin Chevy 4.3 veekuukan persiistä ja uudempi kuin -86 mutta silti venakoneisto on diesel/export malli jossa on venakoneistossa lock-up venttiili. Tässä ei ole kuitenkaan governor linjassa painekytkintä vaan se on venakoneistossa tollasella putkella.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!