TH200R4 ongelmia shift kit asennuksessa

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ratrod34, 26.5.2015.

 1. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Kun tossa mun käyttöautossa B&M 35265 toimii niin hienosti niin nyt ajattelin asennuttaa rotteloon saman kitin, mutta joku kyläseppä oli porannut separator platesta 3 reikää paljon isommiksi kuin B&M sarjan poranterä olisi, yksi reikä on melkein puhkassut kuulan reijän !!!

  Pressure jousi ja bias jousi olivat samat kuin käyttiksessä olleet alkuperäiset, eli niitä ei olisi vaihdettu, samoin kuin accumulaattorista ei löytynyt spacereita.

  Yksi kuula ilmeisesti hävis purkaessa, vai voiko olla mahdollista et joku on kasannut 7 kuulalla eli puuttuisi vaikka joku T.V. Exhaust kuula ?

  Laitettiin kuitenkin 8 kuulaa niinkuin ohjeessa on ja nyt toimii vaihtaminen niinkuin pitää, mutta vaihtokierrokset on 2500rpm kiihdytti sitten pintakaasulla tai kaasu pohjassa, governor jäi avaamatta et olisko sielläkin ollut jotain kyläsepän virityksiä ?

  Ennen remonttia vaihtoi siis pintakaasulla nätisti ja pienillä kierroksilla, mutta puolikaasu kiihdytys nosti kyllä vaihtokierroksia mutta vaihteen vaihtuminen oli venyvää ja koneen kierrokset vinkaisi ylös vaihtohetkellä, eli täyskaasu kiihdytystä ei ole viitsinyt edes kokeilla.

  Nyt siis venyvä vaihto katosi eli menee pykälät napakasti sisään mutta jo 2500rpm täyskaasulla ja pintakaasulla, seuraavana on ainakin vuorossa uusi separator plate, mutta voiko noi liian isot reijät olla yksinään syynä tähän, vai onko tossa nyt vielä jotain muuta, se 8 kuula jos toi nyt on ollut 7 kuulalla ? governor ? jotain muuta mitä ?

  Käyttöauton vaihteisto oli siis ennen shift kittiä aivan samanlainen kuin rottelossa eli pintakaasu vaihtoi nätisti ja pienillä kierroksilla, mutta mitä enemmän polki kaasua niin sen hölmömmäksi ja venyväksi meni vaihtohetki.
   
 2. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Tän propleemin kans mähän oon paininut koko kevään, tulkaa joku kertomaan :D

  Pitää ite varmaan ostaa separator plate. Mulla ne kuulien paikat ei kyllä ollut kamalan huonossa kunnossa, tosin ei ihan pyöreät?

  Osaisko joku sanoa, onko turbiinilukolla oma sulakkeensa orkkiksen,a ja jos niin minkä kokonen? Mulla suhahti 10A?

  Ja SK:n kitissä ainakin jätettiin yks checkball pois.
   
 3. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Pystytkö sanomaan mikä kuula ja mistä kohtaa ? ja onko siinä SK kitissa muita muutoksia ?

  Kyllä tän TH200R4 saa todistetusti toimimaan helvetin hienosti, kun joka päivä kun ajan käyttöautolla niin ei voi kuin hämmästellä kun vaihtaa niin hienosti.

  Joku oikari siellä täytyy olla, kyllähän 10A sulake pitäs yks solenoidi kestää ?

  Mä lataan vielä tubeen just pari videoo niin näkyy kuin vitun hienosti toi käyttöauto shift kitillä vaihtaa 2 -> 3 just tossa kameran kohdalla ja taas miten rottelo (ennen tätä shift kit hommaa) vinkasee kierroksia 2 -> 3 vaihdossa videolla 7 sekunnin kohdalla, liian kaukana et kuuluis kuinka vammainen on 1 -> 2 vaihto.
  Kumpikin kiihdytys siis ihan kevyellä puolikaasulla.
   
 4. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

 5. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Mäkin ootan että saan plootan toimimaan. Onko hajua mistä noita separator plateja sais? Tai minkäkokosella terällä vois suurentaa noita vanhoja kuulan reikiä.

  Pitäs varmaan 10a kestää, mut mulla on semmonen relehelvetti, ja sulake on siinä ensimmäisenä akun ja ekan releen välissä.

  [​IMG]

  Tuossa näkyy mikä checkball jätetään pois.

  Kaikki muutokset löytyy vaikka tästä.

  http://www.turbobuick.com/forums/thread ... it.418629/
   
 6. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Eli näyttäs olevan tän mun yhden kuvan mukaan 3rd accumulator kuula, mä kerron kun selviää mistä mulle löytyy toi separator plate ja miten tää homma etenee.
  Ne kuulien reijäthän voi kulua vissiin vähän soikeaksi niin kusee läpi.

  Mut vinkkejä otetaan vastaan kun meitä tässä kaksi potilasta nyt on.
   
 7. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Mulla on jo pienes mieles käynyt et jos ostas tci:n constant pressure venttiilikoneiston ja löis paikalleen, tai sit veis ton nykysen koneiston jollekin tekijälle joka ihmettelis mikä siinä on vitullaan.
   
 8. santtuv

  santtuv Gearhead

  Jntrading varmaan myy noita välipeltejä..
   
 9. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

 10. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Ei tossa SK:n peruskitissäkään ole kuin 6 kuulaa.

  Ite sain niin halvalla HD2 kitin että oli pakko tuohon omaan laittaa. Vaihot napakoitui sellaiseksi kun halusin. Tosin edelleen on tuo ongelma että aikaisessa vaiheessa 1-2 ja 2-3 vaihot.

  Mietin et voisko tuo mun välilevy olla, vaikka muokattuna sellaiseksi kuin käsketään, niin jos se on jonkun diiselin tms välilevy niin häiritseekö sitten niin paljon tai jottain, en tiiä. Jokatapauksessa siinä ohjeen välilevyssä oli enemämn reikiä kun tuossa mun plootan.
   
 11. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  On ne reijät aika tarkat kuulemma olla just oikein siinä separator platessa, no kunhan saan taas auton korjaamolle niin pääsee mittaamaan tosta vanhasta platesta ne reikien koot, et voisko ne olla ton level 10 kitin mukaan tehty vai jonkuin ihan hatusta vedetyt.

  Tää B&M kit 35265 joka mulla on niin on 8 kuulalla, sehän tässä sotkee aika kivasti kun kittejä niin montaa erilaista ja mitä sitten lootalle on vuosien aikana tehty kuka sitä tietää.
   
 12. peltsi

  peltsi Gearhead

  jos pasin ainut ongelma on liian aikaset vaihdot niin vois koittaa keventää kovernöörin puntteja.. Ne ei kyl ihmeitä tee mut muutaman sata rpm sillä pystyy vaihtoja viivästyttämään.
  Omaan lootaan koitin kopioida GN buickin painojen mallin.
   
 13. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Puntteja on kevennetty, ja toinen jousi otettu pois... 3-4 vaihto on myöhäisempi, sehän täs on melkosen kummallista.
   
 14. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Onkohan tossa sit jotain yhteneväisyyttä kun mulla on noi kumpikin auto vaihtanu hienosti 3-4 ilman shift kittiäkin et siinä ei oo ollu missään vaiheessa ongelmaa.
  Ongelmat ovat olleen 1-2 ja 2-3 vaihdoissa.
   
 15. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Mietin sitäkin vaihtoehtoa jos olis toi tv valve/sen sleeve(se ulompi, eniveis) olis kulunut, vuotaa öljyä ja sekoittaa vaihtoja?

  Tolla HD2 setillä vaihtaa kyllä tosi napakasti, tykkään, pakkovaihteilla ei mieti kyllä yhtään, vaihtaa samantien kun keppiä vispaa :D
   
 16. DX

  DX Gearhead

  vajaa 400mA näyttäis turbiinilukon solenoidi virtaskaa purasevan pihtimittarilla katottuna,
  joten kymppiamppeerinen sulake on enemmän kuin riittävä.
   
 17. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Tiiä sitten, mutta 15a sulake on kestänyt.
   
 18. DX

  DX Gearhead

  lukko ei tarvitse ton enempää virtaskaa, ohjausreleet surkeen vähän siihen päälle, sulla on siellä saman sulakkeen takana reippaasti muutakin kuormaa, tai vikaa.

  tiisseliloota vakio kuvernöörillä, transgo stage2 kitti, eikä muuta itse vaihtoon liittyvää modailua,
  videon vetäsy isolla reellä, nelonen tuvassa, pohjavauhtia aabbout 40kmh ettei mene kakkosta pienempää tupaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=XQ1kFjJRfPs
   
 19. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Yksityinen viteo.
   
 20. DX

  DX Gearhead

  julkinen se on, kuukkeli puhui "pashaa",
  mutta eivät sitten nykyjään näy ulos ennenku kuukkeli on viimeistellyt videon ja joka tänään taas kesti tuntikausia.
   

Kerro tästä muillekin!