TH350 eteen päin meno loppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Vinkkelikasi, 8.5.2014.

 1. Vinkkelikasi

  Vinkkelikasi 1st gear

  Eli käytettynä ostettu th350 teki temput ja ei liiku enää eteen päin taakse päin kyllä... entinen omistaja sano käyneesä pellolla testi ajolla ja sano että sen testas vaan ja että 1-2 vaihto ihan hyvin ja kun omaani sain kiinni niin aluks pelas ihan hyvin ja pientä luistoa oli vain havaittavissa ja nyt kun muutaman kerran tullu testattua niin koko ajan vaan vauhti hidastunu joka vaihteella vaikka kone huutaa ja tänään kun kerta laakista loppu eteen päin meno ja pihaan tultiin takasin 1km pakitellen..ja nämä ajelut tällä laatikolla on ollu mulla vaan sen 10km...ja edellisen omistajan jäliltä öljyt oli hyvät ei haissu palaneelle eikä tullut mitään silppua jne ja öljypohjaa käytin irti ennenkuin paikalleen koko paskan laitoin ja kaikki pinnat oli suht kirkkaat eikä mitään paskaakaan ollut sisällä...joten olisko öljypumppu sanonu ihtesä irti vai mitä? Vaikka kitkat ois kuluneet niin kai olis vähän pidempään sentään liikkunu? :-?
   
 2. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Forward pakka sökö.
   
 3. Kossu44

  Kossu44 3rd gear

  Ääni edelliselle, oikeestaan ihan varma asia kun on omakohtasta kokemustakin. Se öljy oli puhdasta ja pohja puhdas koska edellinen oli koittanu korjata luiston öljyn vaihdolla. Toimii ehkä hetken niinku huomasitkin.

  Edit. Nyt kun se palo loppuun ni kun avaat öljypohjan ni siel on nyrkillinen mustaa mörjää ja öljy on ruskeeta ja haisee palaneelle. Öljy tikusta ku pyyhkäset öljyt valkoseen rättiin ni on vähän rusehtavaa eikä enää niin kirkkaan punasta ku uus.
   
 4. T5

  T5 Gearhead

  Camarossa sama ongelma.Pakki löytyy, muut ei.
  Koska en vaihdelaatikoista ymmärrä sen enempää, niin vaatiiko tuo forward pakan korjaus koko lootan purkamisen?
   
 5. peltsi

  peltsi Gearhead

  kyllä se pitää laittaa lihoiks
   
 6. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Kallis pieti... :odroll: -Oldsissa oli samaa vikaa. :wink:
   
 7. Steve McQueen

  Steve McQueen 3rd gear

  Mulla löytyy ehjä "suoraan ajosta" irroitettu TH350+turbiini V8-Camarosta. Pituus n. 79cm
  -MYYTY-
   

Kerro tästä muillekin!