TH350 heikoin lenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja terence hill, 28.6.2009.

  1. terence hill

    terence hill Gearhead

    Laatikko tietäjät huomio: Huonolla enkullani tavasin korjausoppaasta että Intermediate roller clutch olisi tuon laatikkotyypin heikoin osa. Ulkokehä menee paskaksi.
    Kun tuota vahvistettua ulkokehää ei näytä osatoimittajilta löytyvän ni miten mun pitää laatikkoa käyttää että tuon pystyy välttämään?
    Tuossa korjauksen alla olevasta laatikosta tuo näyttää olleen räjähtäny....
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Toi palikka on vissiin hävinny koko maailmasta kun ei mistään löydy :mad: . Mutta viisaalla käytöllä tota voi ehkäistä ja repiä vehjettä aina lukkovaihteilla jolloinka siellä on panta apuna!!
     
  3. terence hill

    terence hill Gearhead

    Pahus,olsin odottanu et sul jos jollain tuota osaa olis ollu!
    Kiitos selvennuksestä eli jos pitää päästä kovempaa ni heittelee vaa kepistä pykälää ettei annan automatiikan vaihtaa,pitää muistaa...
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu viiminen mitä tästä maasta löytyi meni yhteen stokkeriin, kun niistä heitetään panta mäjelle hidastamasta vauhtia. Ei vissiin kukaan enää aja noilla 3-vaihteisilla museotoosilla kun ei osiakaan saa :eek: .
     
  5. terence hill

    terence hill Gearhead

    Piti laittaa 200r4 mut oli väärän mittane ja kone on oldssi ni en ruvennu 700:sta sovittelee ku muutenki hommaa piisaa:Auto o F-150 ja kone 5.7D!
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    200R4 on saman mittainen kuin 6" hännällä oleva 350. Sulla oli sitten vissiin 9"häntä siinä toosassa? No eipä taida olla heikoin lenkki se kakkonen tolla koneella :lol: . Se alipaineen "muuntaja" pruiskupumpun vipuihin on sitten MUST tolla laatikolla, muuten tulee murheita!
     
  7. terence hill

    terence hill Gearhead

    Äijä lukee projektia ku avointa kirjaa! Juu pitää olla 9"hännällä et kone osuu sopivaan kohtaan,laatikon palkki käy ja farmin kardaani passaa sellaisenaan.
    Ylivaihdeloota olis ollu sopivampi(3,55 välitys)mut 200:sen kiinnityspiste ei sovi ilman suurempia muutoksia fordin palkkiin.
    Jos tarkoitat sitä muovisydeemii kaasuvivustossa johon tulee letku alipainepumpulta ni löytyy.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mulla oli vuosia subbari 5.7dexterin ja 700 toosan yhdistelmällä. Loota istuu välipalalla ihan hyvin koneeseen. Toi 700 toosa on saman mittainen kuin 9" hännällä oleva 350toosa.
     

Kerro tästä muillekin!