1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Th350 ongelmaa

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja aamake, 10.5.2018.

 1. aamake

  aamake 1st gear

  Noniin... mikäpäs se voisi olla vikana laatikossa kun D:llä ei auto liiku..? Muut vaihteet toimii normaalisti. Laatikko siis 350, öljymäärä ok. Kickdownin vaijeri oli irti tosin mutta vaikuttaako tuohon vikaan? Ostin auton eilen ja vaihteistovikaisena, jospa joku täällä osais vähän heittää suuntaa mistä lähteä vikaa hakemaan...
   
 2. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Lähteekö liikkeelle siis ykkösellä ja vaihtaako siitä esim kakkoselle ja kolmoselle? Jos niin sit sieltä on 99 varmasti vapaakytkin paskana. Nyt pari ollu tuttavapiirissä nimenomaan th350sen kanssa vastaavia ongelmia. :)

  Nyt kun käytät fiksattavana niin ei välttämättä vielä tarvii uusia mitään muuta kun vähän tiippareita ja vapaakytkin jos muuten oiskin pakat ym. Ok ;)
   
 3. aamake

  aamake 1st gear

  En ole ajanu sillä kun 15metriä nostin pukkien päälle ja auto käyntiin, vaihdekaavion kun käy läpi niin ykkösellä ja kakkosella nopeus vaihtuu mutta d:llä pysyy samana kuin kakkosella eikä vaihteet vaihdu.. taitaa olla viisain että repasee laatikon pois ja vie osaavalle henkilölle... tai jos jollain olis ylimääräsenä niin voisin olla kiinnostunut.. myyjäkin tosiaan siitä sano että d:llä ei pellaa niin en viittiny lähteä kokeilemaan kun pirssi ei ole missään kirjoissa ja kansissa..
   
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Juu aski pois vaan ni siinähän se tulee tarkastettua samalla :)
   
  aamake tykkää tästä.
 5. aamake

  aamake 1st gear

  Juu, sen verran vielä että nyt pääsin ajamaan autolla pikku pätkän kun moottorinkin sain käymään kunnolla..eli laatikossa toimi ykkönen ja pakki..kakkonen luisti ihan helvetisti ja d:llä ei tapahtunut yhen mittään. Veikeän vikinän säestämänä ajoin auton takas talliin ja huomenna laatikko pois:)
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 6. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Pikku arvaus kehiin. Kakkonen puuttuu kokonaan ja kolmonen luistaa.
   

Kerro tästä muillekin!