TH350 päittäisvälyksen säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja iikka-, 27.5.2012.

  1. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Mites tämä nyt käytännössä menee? Lueskelin amerikan foorumeilta niin kehotettin säätämään ensin ulostuloakselin päittäisvälys ja sitten vasta etupäästä, loogista sinänsä. Eli siis tällähetkellä loota on kasassa, takapäässä ei ole yhtään shimmiä, etupäässä on 2kpl jotka siellä purettaessa oli jo. Päittäisvälystä on 1.05mm. Varsinaista löysää klappia on 0.50mm, mutta kun ulostuloakselista painaa kunnolla niin saa tuon 1.05mm.

    Tuohan on ilmeisesti aika reilu ja pitäis saada pienemmäks kun loota on vähän enemmän performance käyttöön suunniteltu. Ilmeisesti takapäätä pitäis saada shimmailtua? Nuo etupään shimmit tais yhteensä olla noin 0.70mm paksuja.
     

Kerro tästä muillekin!