TH350, pakki puuttuu kylmänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja KaapoLöllö, 11.11.2012.

  1. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Morjensta,

    Aattelinpa udella onko tuolle jotain poppaskonstia millä saa pelaamaan vai vaatiiko suuremman luokan remonttia.

    Vika on siis otsikossa mainittu, kylmänä ei löydy pakkia ensinkään ja lämpimäksi ajettuna pienellä viiveellä. Muuten vaihteet löytyy hyvin! Öljyjä on koitettu vian aikana vaihdella useampaan otteeseen ja suodatinkin ainakin kerran.

    Kiitoksia jo etukäteen!
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taitaa olla plootan takimmaisen männän kumit kovettunu piloille. Ja yleensä noi kumit menee "käsi kädessä" vanhoiksi joten kyllä se vaatii täyden rempan. Tosin voi olla käyny silleenkin että edellisessä rempassa tota mäntää ei olla saatu purettua ja jääny kumitkin vaihtamatta.
     
  3. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Miun mielestä tuo pakki hävis ihan "käytön aikana" eli ei mihinkään remonttiin liittyen. Pitänee siis ajella hänellä tuommosena ja katella jos jostain löytyis vaihtoaski, vaihdelaatikko on yks niistä osa-alueista auto remontissa mihin miulla ei oo varsinaista mielenkiintoa ruveta opiskelemaan! :)
     

Kerro tästä muillekin!