Th350 tiiviste.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja lucky74, 10.8.2020.

 1. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Varmaan jo jossain käsitelty aihe mutta auttakaa ny tyhmää kun en löydä.
  Th350 tiputteloo sieltä nopeusmittarin vaijeripulikan juuresta. Onko nuo O- renkaat siellä ihan normi renkaita vai jotain spesiaalikokoa? Oisko mittoja kellään että voisi hommata tarvittavat ennen ku ruuvaa irti. Muuta huomioitavaa hommassa?
   
 2. Weijari

  Weijari 3rd gear

  Käy ostamassa / tilaa oikeat tiivarit ihan liikkeestä tai vaikka vaihteistokorjaamolta. Siihen rattaaseen on nykyään olemassa sellanen samanlainen sateenvarjomalli kuin esim venttiilin varteen ja se istukan tiiviste runkoon on aika tarkka että sen saa paikalleen ja että se pitää. Maksoi muistaakseni southwestt tradella aikanaa 10€ ja sitä ennen olin säätäny jos jonkunlaisten stanurenkaiden kanssa saamatta pitämään. Oikeilla tiivisteillä 5 min homma.
   
 3. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Southwestiin pitikin soitella mutta ajattelin että jos vaikka stanupaksuus kun noita O-rengas settejä on kerääntynyt töiden takia. Oliko tuota hattumallia niillä hyllyssä?
   
 4. Weijari

  Weijari 3rd gear

  Oli ainakin silloin suoraan hyllyssä.
   

Kerro tästä muillekin!